Jacunio napisał(a):Za tyle kasy to przez kilka lat mogłaby prasować u mnie jakaś zgrabna Ukrainka (zwykłym żelazkiem) i to jeszcze topless!![]()
PozdraV
J.
No to powodzenia

.png)
Jacunio napisał(a):Za tyle kasy to przez kilka lat mogłaby prasować u mnie jakaś zgrabna Ukrainka (zwykłym żelazkiem) i to jeszcze topless!
.png)
aga i jacek napisał(a):no niestey troszkę koszuje 4500zł. ale ja się pytan z czystej ciekawości bo chciałabym usłyszeć opinię innych uzytkowników
.png)
.png)
Guzior napisał(a):A da sie tym pojechać do Chorwacji ?? Bo co niektórzy to w takich cenach samochody na wakacje kupują.![]()
.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Panooowiecóż chcecie
wszak spójżcie na wątek jakie aparaty mamy
To czym my się podniecamy jest kobietom zupełnie obojętne i wice wersa
Gratuluję wypasionego żelazka
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W Lidlu i w innych tego typu sklepach to "podróby"
Aga pewnie ma firmowe, a takie to to kosztuje![]()
http://www.yakoon.de/deeplink.jsp?PRODI ... Preistrend
.png)
aga i jacek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Lidlu i w innych tego typu sklepach to "podróby"
własnie takowe mam tylko już nowszy model
DO WOKA
guzik prawda to co piszesz widać jak często prasujesz i jak doceniasz pracę kobiety ew, żony jeśli takową posiadasz mój mąż stwierdził że warto zainwestować w to żelazko i że mi się należy ( sam stwierdził że teraz to i on będzie prasował) a tak poza tym to inni wywalają o wiele więcej kasy chociażby na fajki czy alkohol!!! firma nie zniknie bo jest w Polsce od prawie 20 lat !!!! i wcale mnie nie zasmuciłeś bo wiem ile kosztuje "zwykłe" żelazko z wytwornicą pary bo własnie takowe mi się popsuło po długoletnim użytkowaniu
DO LESZA SKUPINA
dzięki Leszku każdy ma inny priorytet w życiu i dla każdego co innego jest ważne
DO PUZZLE 1
żelazko faktycznie super prasuje ,wreszcie np. jeansy prasuję obydwie nogawki na raz. poza tym np. koszule prasująć na poduszcze powietrznej wreszcie nie mają żadnych zagnieceń a prasowanie rękawa to czysta przyjemność ......ale któż to doceni jeśli nie kobieta.........
P.S
proszę już więcej bez złośliwych uwag bo i ja też w waszych zakupach bym znalazła wiele rzeczy które bym wyśmiała![]()
.png)
Plumek napisał(a):aga i jacek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):W Lidlu i w innych tego typu sklepach to "podróby"
własnie takowe mam tylko już nowszy model
DO WOKA
guzik prawda to co piszesz widać jak często prasujesz i jak doceniasz pracę kobiety ew, żony jeśli takową posiadasz mój mąż stwierdził że warto zainwestować w to żelazko i że mi się należy ( sam stwierdził że teraz to i on będzie prasował) a tak poza tym to inni wywalają o wiele więcej kasy chociażby na fajki czy alkohol!!! firma nie zniknie bo jest w Polsce od prawie 20 lat !!!! i wcale mnie nie zasmuciłeś bo wiem ile kosztuje "zwykłe" żelazko z wytwornicą pary bo własnie takowe mi się popsuło po długoletnim użytkowaniu
DO LESZA SKUPINA
dzięki Leszku każdy ma inny priorytet w życiu i dla każdego co innego jest ważne
DO PUZZLE 1
żelazko faktycznie super prasuje ,wreszcie np. jeansy prasuję obydwie nogawki na raz. poza tym np. koszule prasująć na poduszcze powietrznej wreszcie nie mają żadnych zagnieceń a prasowanie rękawa to czysta przyjemność ......ale któż to doceni jeśli nie kobieta.........
P.S
proszę już więcej bez złośliwych uwag bo i ja też w waszych zakupach bym znalazła wiele rzeczy które bym wyśmiała![]()
Dobrze prawisz
Ale:
- zakładając taki wątek na niniejszym forum spodziewałaś się, że inne kobiety (zajmujące sie domem) będa dyskutować z Toba o żelazku, prasowaniu, czy co?
- w życiu nie zdarzyło mi się prasowanie jeansów!
- koszule prasuję zwykłym żelazkiem za 2 stówki i tez nie mają prawa mieć żadnych zagnieceń- nie wiem - może to kwestia umiejętności i wprawy
- i jeżeli miałabym męża, który wspaniałomyślnie poparł by pomysł kupienia DLA MNIE takiego zelazka - zwolniłaby go z obowiązków mężaPrzeczytaj, co napisali niektórzy faceci: "my podniecamy sie aparatami fotograficznymi", niech kobiety cieszą się żelazkiem (w domyśle: i prasują nasze gacie) hehe Jassssne - dla nich aparaty, kamerki, gpsy i inne duperele idace w tysiace złotych, a dla kobiet - żelazko
A co wtedy, gdy kobieta zechce swój aparat, kamerę i do tego takie wypasione żelazko?
Każdy kupuje to, co mu sie podoba. Tylko po co o tym pisać na forum, a potem się dziwić, że ludzie się nabijają?
Moze trzeba było napisać na forum uzytkowników AGD, albo forum kur domowych...
.png)
Plumek napisał(a):...Przeczytaj, co napisali niektórzy faceci: "my podniecamy sie aparatami fotograficznymi", niech kobiety cieszą się żelazkiem (w domyśle: i prasują nasze gacie) hehe Jassssne - dla nich aparaty, kamerki, gpsy i inne duperele idace w tysiace złotych, a dla kobiet - żelazkoA co wtedy, gdy kobieta zechce swój aparat, kamerę i do tego takie wypasione żelazko?
...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.