Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ktoredy na Istrie do MEDULIN z Krakowa?? ?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jagielow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagielow » 10.08.2008 12:12

Witam wszystkich jest nowym użytkownikiem forum. Mam dylemat którędy jechać na ISTRIE do Medulin. Planujemy wyjazd w sobotę wieczorem 23.08 tak by być tam rano. I którędy będzie najlepszą trasa bo wiem że są tam jakieś opłaty i to nie tanie. Chodzi mi o najszybciej i najtaniej. Wiadomo każdy grosz się liczy. Bardzo proszę o dokładny rozkład na co mam się kierowca jakie opłaty gdzie i ile gdzie najlepiej zatankować Diesla itd. A i chciałem zaznaczyć że jedną z moich osób nie ma ważnego paszportu ale na dowodzie można wjechać do chorwacji więc to trzeba wziasc pod uwagę. Piszcie każda poradę. Pozdrawiam i z góry dziękuję
Ostatnio edytowano 10.08.2008 12:33 przez jagielow, łącznie edytowano 2 razy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2008 12:18

Spytaj , może jeszcze ktoś sie zabierze z Tobą i walizeczki Ci na górę zaniesie? :) Znaczy sie , że wygląda to tak : jedziesz do Cro tylko kompletnie nie wiesz jak i którędy. Wysoka ocena. :):) A nie interesowałeś sie tym przed wyjazdem. I nie mów mi , że forum po to jest żeby pomagać :):) Poza tym to wszystko jest na forum. Funkcja szukaj. Tylko po co , jak można rozpocząć 10000000 temat :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 10.08.2008 12:23

http://old.viamichelin.pl/viamichelin/p ... te-planner

Pozdrawiam

Wyjazd : Kraków

Przyjazd : Medulin

Czas i odległość
Czas: 11h58 w tym 07h03 na autostradach
Odległość: 1066km w tym 756km na autostradach
i 30km na przyjemnych drogach
jagielow
Autostopowicz
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) jagielow » 10.08.2008 12:43

Wiem że może to jest wszystko na forum.. Tylko że czasami jest tak że się nawet nie ma czasu na kompletnie nic. Więc nie miejcie za złe że poruszyłem nowy temat który może już taki jest. Ale uwierzcie mi że nie mam czasu posiedzieć na forum i szukać. Pozdrawiam
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 10.08.2008 13:37

Polecam trase:
.......... Zagreb-Rijeka-Istarski Y-Medulin
jdubowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jdubowski » 11.08.2008 06:28

mirko napisał(a):Polecam trase:
.......... Zagreb-Rijeka-Istarski Y-Medulin

A jak ci ta "nie pasi" to można jeszcze przez Maribor, Lublanę i Postojną (autostrada, potrzebna słoweńska winieta), dalej przez przejście Rupa.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone