Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto ma psa Shih tzu

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:01

..kolega o psa pyta a Ty pierdoły wypisujesz..skup się, poradź.....a nie dociekasz..uj wi czego...jak to wszystko proste jak cep.... :mrgreen:

..a właściwie..kup Sebastian tego chińskiego ikarusa..na działkę z nim do mnie wpadnij..reszte Anda załatwi.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smo:
Ostatnio edytowano 31.10.2013 22:04 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:03

dids76 napisał(a):To rybki dziecku kup! Nie szczekają, nie drą mordy że głodne, na spacer nie trzeba wyprowadzać, alergii nikt od nich nie dostanie (chyba że reumatyzm od przytulania). Jak która zdechnie to podmienisz, nikt nie pozna :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rybki to se kupują policjanci jak przyjaciół szukają. :mrgreen: :D
Raz zdechłego chomika podmieniałem na nowego - i był krzyk, że Samanta się zmieniła. :D :mrgreen:
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 31.10.2013 22:04

lubelski napisał(a):..kolega o psa pyta a Ty pierdoły wypisujesz..skup się, poradź.....a nie dociekasz..uj wi czego...jak to wszystko proste jak cep.... :mrgreen:

Psa chce i jeszcze do tego Chińskiego, nie może naszego, normalnego Podhalańskiego? Teraz już qrwa wszystko z Chin, świat na psy schodzi :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 31.10.2013 22:04

Oj, to ja bardzo przepraszam......już nie będę...
Miłujcie się , jako i ja Was miłuję...i takie tam.....
:papa:
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 31.10.2013 22:05

zebik napisał(a):Rybki to se kupują policjanci jak przyjaciół szukają. :mrgreen: :D
Raz zdechłego chomika podmieniałem na nowego - i był krzyk, że Samanta się zmieniła. :D :mrgreen:

Trza było powiedzieć że u fryzjera była :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:06

dids76 napisał(a):
lubelski napisał(a):..kolega o psa pyta a Ty pierdoły wypisujesz..skup się, poradź.....a nie dociekasz..uj wi czego...jak to wszystko proste jak cep.... :mrgreen:

Psa chce i jeszcze do tego Chińskiego, nie może naszego, normalnego Podhalańskiego? Teraz już qrwa wszystko z Chin, świat na psy schodzi :oczko_usmiech:

Wole chińskiego, może bilet lotniczy do Pekinu dostane w promo. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:07

anakin napisał(a):Oj, to ja bardzo przepraszam......już nie będę...

Wyjmij muchy z nosa :mrgreen: :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:08

dids76 napisał(a):
zebik napisał(a):Rybki to se kupują policjanci jak przyjaciół szukają. :mrgreen: :D

Trza było powiedzieć że u fryzjera była :oczko_usmiech:

Ta zwaliłem na babcię, że ją jajecznicą nakarmiła. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:09

anakin napisał(a):Oj, to ja bardzo przepraszam......już nie będę...

..za mistrzem...nie rób scen... :mrgreen: ..
.....a na poważnie to Ci współczuję..jak sie dziecko naprze to przerąbane..sami się broniliśmy rok..zresztą historię Andy , jak trafiła do domu znasz.... :mrgreen: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 31.10.2013 22:12

zebik napisał(a):a pies to wiesz zawsze pies.

Akurat nie ten :lol:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 31.10.2013 22:15

Bocian napisał(a):

Pisałem na początku to nie wierzyli.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:17

Bocian napisał(a):

Pies to pies chyba, że córka psa. :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 31.10.2013 22:19

zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):

Pies to pies chyba, że córka psa. :D

Moja kotka co waży 2,5 kilo jeździłaby na nim jak darek1 na ośle :) :) Więc to nie pies :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 22:21

Bocian napisał(a):Moja kotka co waży 2,5 kilo jeździłaby na nim jak darek1 na ośle :) :) Więc to nie pies :)

uff a już myślałem, że coś o rybkach napiszesz. :D :mrgreen:
nie lubię kotów jeno kotki, a szczególnie kocice co rano robią miau. :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 31.10.2013 22:29

zebik napisał(a):uff a już myślałem, że coś o rybkach napiszesz. :D :mrgreen:

Ale, że o pedałach? :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone