..a właściwie..kup Sebastian tego chińskiego ikarusa..na działkę z nim do mnie wpadnij..reszte Anda załatwi..

dids76 napisał(a):To rybki dziecku kup! Nie szczekają, nie drą mordy że głodne, na spacer nie trzeba wyprowadzać, alergii nikt od nich nie dostanie (chyba że reumatyzm od przytulania). Jak która zdechnie to podmienisz, nikt nie pozna![]()
![]()
![]()
.png)
lubelski napisał(a):..kolega o psa pyta a Ty pierdoły wypisujesz..skup się, poradź.....a nie dociekasz..uj wi czego...jak to wszystko proste jak cep....

dids76 napisał(a):lubelski napisał(a):..kolega o psa pyta a Ty pierdoły wypisujesz..skup się, poradź.....a nie dociekasz..uj wi czego...jak to wszystko proste jak cep....
Psa chce i jeszcze do tego Chińskiego, nie może naszego, normalnego Podhalańskiego? Teraz już qrwa wszystko z Chin, świat na psy schodzi
anakin napisał(a):Oj, to ja bardzo przepraszam......już nie będę...
Miłujcie się , jako i ja Was miłuję...i takie tam.....
dids76 napisał(a):zebik napisał(a):Rybki to se kupują policjanci jak przyjaciół szukają.![]()
![]()
Raz zdechłego chomika podmieniałem na nowego - i był krzyk, że Samanta się zmieniła.![]()
Trza było powiedzieć że u fryzjera była
anakin napisał(a):Oj, to ja bardzo przepraszam......już nie będę...
Miłujcie się , jako i ja Was miłuję...i takie tam.....
Bocian napisał(a):zebik napisał(a):a pies to wiesz zawsze pies.
Akurat nie ten
Bocian napisał(a):Moja kotka co waży 2,5 kilo jeździłaby na nim jak darek1 na ośle![]()
Więc to nie pies