.png)

zebik napisał(a):Jak Andrzej ma psa to Ty jesteś Lars Urlich z Metallicy,trza było Andzie zajrzeć pod ogon to byś wiedział, że to dziewczynka.
Oj Maurycy Maurycy
SgwdYrEira napisał(a):Zebik, wydaje mi się, że Ty psiaka nie chcesz, do tego mieszkasz w bloku. Nie męcz psa i swojej rodziny. Przetłumacz córce (wiem, że to trudne, mam 8-latka w domu), że piesek będzie się u Was męczył.
Mój młody bardzo chciał mieć kota, nie chciałem, nie było problemu, młody zrozumiał. Na nieszczęście na wiosnę przypałętała się kocica, zamieszkała gdzieś na podwórku, w marcu przyszedł na świat kotek, poznałem go w postaci trupa, kocur go zagryzł, to był jedyny kot w miocie. W czerwcu już nie było tak różowo, urodziło się sześć! Jeden poszedł do znajomych, dwa kocica gdzie wyprowadziła, trójka, która pozostała daje czadu strasznie (nie mieszkają w domu, mają budę na balkonie), spać się czasami nie da. Walki i przepychanki. A to tylko koty, które w porównaniu do psów są bezobsługowe
anakin napisał(a):
To taki skrót myślowy był...
Dla Ciebie chyba bez róznicy czy będziesz wlókł na smyczy psa czy sukę za sobą.
anakin napisał(a):zebik napisał(a):Nie wiem jak Ty, ale ja zawsze wolę za sobą "kobitę " niż chłopa, jak chłop za mną łazi to mnie nie rajcuje![]()
2:0
Za Tobą co Cie ona może jedynie w d...cmoknąć.![]()
2:1.

zebik napisał(a):Lepiej w d..... od suki niż od psa![]()
ale Tobie i tak bez różnicy
![]()
![]()
![]()
![]()
3:1
90 minut minęło i odpadłeś z tej edycji misczuf
anakin napisał(a):Za Tobą co Cie ona może jedynie w d...cmoknąć.![]()
2:1.

anakin napisał(a):Bo następnym Twoim nowo założonyn tematem będzie...."Oddam za darmo psa Shih tzu ".![]()
I zaprawde powiadam Ci - nie będzie to odległa przyszłość.

lubelski napisał(a):.to to ja widzę po prawej stronie w avatarze Twoim....
lubelski napisał(a): gołąbka byś wstawił..takiego ze skrzydełkami...
.png)
zebik napisał(a):No pewnie, że nie chce mam paru łysych i kudłatych kolegów i daje se rade, ale dziecko chce zwierzaka, kota nie może ze względu na letką alergię na roztocza.