Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto ma psa Shih tzu

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:30

..ja "dostałem w spadku" po córci.. :evil: ..fakt bydle jest jak członek rodziny, pilnuje, broni..ale :evil: sam Sebastian wiesz ze każdy wyjazd to kłopot, psisko duże i cos na psychice ma ze dzieci nie lubi..mus uwazać cały czas. Dozyje na pewno w domu dopóki nie przekroczy "tęczowego mostu"..ale nigdy więcej.
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 31.10.2013 21:32

Zebik, wydaje mi się, że Ty psiaka nie chcesz, do tego mieszkasz w bloku. Nie męcz psa i swojej rodziny. Przetłumacz córce (wiem, że to trudne, mam 8-latka w domu), że piesek będzie się u Was męczył.
Mój młody bardzo chciał mieć kota, nie chciałem, nie było problemu, młody zrozumiał. Na nieszczęście na wiosnę przypałętała się kocica, zamieszkała gdzieś na podwórku, w marcu przyszedł na świat kotek, poznałem go w postaci trupa, kocur go zagryzł, to był jedyny kot w miocie. W czerwcu już nie było tak różowo, urodziło się sześć! Jeden poszedł do znajomych, dwa kocica gdzie wyprowadziła, trójka, która pozostała daje czadu strasznie (nie mieszkają w domu, mają budę na balkonie), spać się czasami nie da. Walki i przepychanki. A to tylko koty, które w porównaniu do psów są bezobsługowe ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.10.2013 21:35

zebik napisał(a):Jak Andrzej ma psa to Ty jesteś Lars Urlich z Metallicy, :D trza było Andzie zajrzeć pod ogon to byś wiedział, że to dziewczynka. :D
Oj Maurycy Maurycy :mrgreen:

1:0 dla Ciebie. :mrgreen:

To taki skrót myślowy był...
Dla Ciebie chyba bez róznicy czy będziesz wlókł na smyczy psa czy sukę za sobą. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:36

SgwdYrEira napisał(a):Zebik, wydaje mi się, że Ty psiaka nie chcesz, do tego mieszkasz w bloku. Nie męcz psa i swojej rodziny. Przetłumacz córce (wiem, że to trudne, mam 8-latka w domu), że piesek będzie się u Was męczył.
Mój młody bardzo chciał mieć kota, nie chciałem, nie było problemu, młody zrozumiał. Na nieszczęście na wiosnę przypałętała się kocica, zamieszkała gdzieś na podwórku, w marcu przyszedł na świat kotek, poznałem go w postaci trupa, kocur go zagryzł, to był jedyny kot w miocie. W czerwcu już nie było tak różowo, urodziło się sześć! Jeden poszedł do znajomych, dwa kocica gdzie wyprowadziła, trójka, która pozostała daje czadu strasznie (nie mieszkają w domu, mają budę na balkonie), spać się czasami nie da. Walki i przepychanki. A to tylko koty, które w porównaniu do psów są bezobsługowe ;)

No pewnie, że nie chce mam paru łysych i kudłatych kolegów i daje se rade, ale dziecko chce zwierzaka, kota nie może ze względu na letką alergię na roztocza.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:38

anakin napisał(a):
To taki skrót myślowy był...
Dla Ciebie chyba bez róznicy czy będziesz wlókł na smyczy psa czy sukę za sobą. :mrgreen:

Nie wiem jak Ty, ale ja zawsze wolę za sobą "kobitę " niż chłopa, jak chłop za mną łazi to mnie nie rajcuje :D

2:0
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.10.2013 21:41

zebik napisał(a):Nie wiem jak Ty, ale ja zawsze wolę za sobą "kobitę " niż chłopa, jak chłop za mną łazi to mnie nie rajcuje :D

Za Tobą co Cie ona może jedynie w d...cmoknąć. :mrgreen:

2:1.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:47

anakin napisał(a):
zebik napisał(a):Nie wiem jak Ty, ale ja zawsze wolę za sobą "kobitę " niż chłopa, jak chłop za mną łazi to mnie nie rajcuje :D

Za Tobą co Cie ona może jedynie w d...cmoknąć. :mrgreen:

Lepiej w d..... od suki niż od psa :D :D ale Tobie i tak bez różnicy :mrgreen: :mrgreen: :D :D

3:1
90 minut minęło i odpadłeś z tej edycji misczuf :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.10.2013 21:49

zebik napisał(a):Lepiej w d..... od suki niż od psa :D :D ale Tobie i tak bez różnicy :mrgreen: :mrgreen: :D :D
3:1
90 minut minęło i odpadłeś z tej edycji misczuf :D

Pomyliłeś d..y.
Z powodu nieznajomości przepisów zostałeś zdyskfalifikowany.
Out.
3:0 v.o. :mrgreen:

Żółw.

Bo następnym Twoim nowo założonyn tematem będzie...."Oddam za darmo psa Shih tzu ". :mrgreen:
I zaprawde powiadam Ci - nie będzie to odległa przyszłość. :mrgreen:
Ostatnio edytowano 31.10.2013 21:52 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:51

anakin napisał(a):1:0 dla Ciebie. :mrgreen:

Nie pij już tego gufna :D
bo mylisz wyniki :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:52

anakin napisał(a):Za Tobą co Cie ona może jedynie w d...cmoknąć. :mrgreen:

8O ..to ja poproszę po naszemu..albo odstaw szklankę... :mrgreen: :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.10.2013 21:55

lubelski napisał(a): 8O ..to ja poproszę po naszemu..albo odstaw szklankę... :mrgreen: :smo:

Sie czepił literówki.....
Wstaw se tam TO.... :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:57

.to to ja widzę po prawej stronie w avatarze Twoim.... :mrgreen: gołąbka byś wstawił..takiego ze skrzydełkami... :mrgreen:
Ostatnio edytowano 31.10.2013 21:58 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.10.2013 21:57

anakin napisał(a):Bo następnym Twoim nowo założonyn tematem będzie...."Oddam za darmo psa Shih tzu ". :mrgreen:
I zaprawde powiadam Ci - nie będzie to odległa przyszłość. :mrgreen:

Tak nie będzie jak coś to aligator go zabierze do siebie :mrgreen: :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.10.2013 21:59

lubelski napisał(a):.to to ja widzę po prawej stronie w avatarze Twoim.... :mrgreen:

Oki.
Zrobimy tak.
To ja się teraz napiję i może pojmę o co Ci biega, bo na trzeźwo ni u... :roll:
Wiesz............na Twój level wejdę.... :mrgreen:
lubelski napisał(a): gołąbka byś wstawił..takiego ze skrzydełkami... :mrgreen:

Ale zebik chce psa. :mrgreen:
Ostatnio edytowano 31.10.2013 22:00 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 31.10.2013 22:00

zebik napisał(a):No pewnie, że nie chce mam paru łysych i kudłatych kolegów i daje se rade, ale dziecko chce zwierzaka, kota nie może ze względu na letką alergię na roztocza.

To rybki dziecku kup! Nie szczekają, nie drą mordy że głodne, na spacer nie trzeba wyprowadzać, alergii nikt od nich nie dostanie (chyba że reumatyzm od przytulania). Jak która zdechnie to podmienisz, nikt nie pozna :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone