.png)
marcin1973 napisał(a):kto jedzie 08lipca w okloice splitu z warszawy?
.png)
Monika67 napisał(a):marcin1973 napisał(a):kto jedzie 08lipca w okloice splitu z warszawy?
Chcemy jechać właśnie w tym terminie z W-wy do Splitu, i dalej na Korculę, ale trochę mnie na tym forum przestraszyli tymi korkami w soboty. Albo można wyjechać w czwartek 6 lipca i w Splicie być w piatek, albo wyjechać z W-wy w niedzielę 9 lipca raniutko, i być w Splicie w poniedz. Gdzie ty dalej ze Splitu? Jaka trasą chcesz jechac, przez Austrię czy Węgry? Gdzie będziesz (i czy wogóle, ale chyba tak) nocował.
.png)
.png)
witamprazek napisał(a):Monika67 napisał(a):marcin1973 napisał(a):kto jedzie 08lipca w okloice splitu z warszawy?
Chcemy jechać właśnie w tym terminie z W-wy do Splitu, i dalej na Korculę, ale trochę mnie na tym forum przestraszyli tymi korkami w soboty. Albo można wyjechać w czwartek 6 lipca i w Splicie być w piatek, albo wyjechać z W-wy w niedzielę 9 lipca raniutko, i być w Splicie w poniedz. Gdzie ty dalej ze Splitu? Jaka trasą chcesz jechac, przez Austrię czy Węgry? Gdzie będziesz (i czy wogóle, ale chyba tak) nocował.
Mam podobne odczucia, jechać albo we czwartek, albo sobota - niedziela. Chciałam jechać przez Austrię. Teraz uważam, że chyba lepiej przez Węgry.
.png)
marcin1973 napisał(a):witamprazek napisał(a):Monika67 napisał(a):marcin1973 napisał(a):kto jedzie 08lipca w okloice splitu z warszawy?
Mam podobne odczucia, jechać albo we czwartek, albo sobota - niedziela. Chciałam jechać przez Austrię. Teraz uważam, że chyba lepiej przez Węgry.
jade przez austrię ,nocleg na słowenji cej>hvar
.png)
marco33 napisał(a):Jadę z W-wy w sobotę w godzinach wieczornych. Mialem jechac dzien wcześniej ale naczytałem się na forum o korkach w sobotę i przesunąłem wyjazd o jeden dzień.
.png)
prazek napisał(a):marco33 napisał(a):Jadę z W-wy w sobotę w godzinach wieczornych. Mialem jechac dzien wcześniej ale naczytałem się na forum o korkach w sobotę i przesunąłem wyjazd o jeden dzień.
Wyjezdżając w sobotę wieczorem, w nocy z soboty na niedzielę, jedziesz przez Polskę, a wniedzielę pokonujesz resztę drogi. O której planujesz przyjazd na miejsce?
Ja myślę wyjechać w sobotę skoro świt ( bardzo wcześnie ) i być na miejscu w niedzielę do południa.
.png)
chcemy o szóstejprazek napisał(a):marcin1973 napisał(a):witamprazek napisał(a):Monika67 napisał(a):marcin1973 napisał(a):kto jedzie 08lipca w okloice splitu z warszawy?
jade przez austrię ,nocleg na słowenji cej>hvar
O której wyjeżdżacie z Warszawy?
.png)
marmatmm napisał(a):Ja jadę już po raz czwarty wyjazd w piątek ok.14 ok.3 rano jestem na granicy Chorwackiej i na 10 w okolicach Splitu . W tych godzinach korków nie ma na autostradzie w stronę morza .
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi