Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KRK- miejscowość BASKA- szukam niedrogiej kwatery (sierpień)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 27.03.2008 15:37

Witam
Jak w temacie, szukam niedrogiej kwatery (mam na myśli głównie apartamenty) w miejscowości Baska na wyspie Krk na sierpnia tego roku. Będę bardzo wdzięczna za namiary, mogą być na forum lub na priva adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty
Re: KRK- miejscowość BASKA- szukam niedrogiej kwatery (sierp

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2008 16:36

W sierpniu w Basce za pośrednictwem internetu raczej na "niedrogie" kwatery masz małe szanse. Baska jest najdroższą miejscowością na wyspie.
Choć pojęcie "niedrogie" jest pojęciem subiektywnym.
Tzn. idzie trafić w dobrą cene ale musiałabyś pojechac tam w ciemno.
Na stronach internetowych ceny w Basce straszą :lol: zarówno te z namiarami bezpośrednimi do właściciela jak i te z agencji.
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 27.03.2008 16:48

Już się zdążyłam przerazić :? nie wiem, czy ryzykowałabym wyjazdem w ciemno do Baski w sezonie, dopiero mogłabym się przerazić! Jak w takim razie z cenami wypada w porównaniu Malinska albo Punat?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2008 17:17

peligrosa napisał(a):....nie wiem, czy ryzykowałabym wyjazdem w ciemno do Baski w sezonie, dopiero mogłabym się przerazić!....

Nie zgodzę się z Tobą :wink: Mogłabyś się najwyżej zdziwić ale w sensie pozytywnym. Bedąc kilka razy na wakacjach na Krk NIGDY nie widziałem, żeby nie było miejsc lub były z nimi problemy (jeździłem zawsze w I połowie sierpnia czyli full sezon). Tzw. "staczy" z karteczkami przy drodze jest multum, począwszy od parkingu przy wjeździe na wyspę.
Ale nie namawiam na taką forme bo zdaję sobie sprawę, że nie każdy lubi czy też ma odwagę jechać w "ciemno"
peligrosa napisał(a):....Jak w takim razie z cenami wypada w porównaniu Malinska albo Punat?

Wypadają lepiej niż Baska.
Ponadto np. Punat ma tą zaletę, że położony jest "centralnie" na wyspie i wszędzie jest blisko czego nie można powiedzieć o położeniu Baski - gdziekolwiek chcesz pojechać masz najdalej.
Wiecej o Krk pisałem TU
Pozdrav :papa:
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 27.03.2008 17:35

A ja się spotkałam z brakiem miejsc w Baśce na KRK-u :o :o :o
Był to początek sierpnia 2007 nie mówiąc o cenach od 25 euro za osobę
nie polecam wyjazdu tam w ciemno ale to jest moje zdanie :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2008 17:49

ziomek napisał(a):A ja się spotkałam z brakiem miejsc w Baśce na KRK-u :o :o :o
Był to początek sierpnia 2007 nie mówiąc o cenach od 25 euro za osobę...

Może miałeś pecha :lol: :wink:
Ale.....podałeś ważna informację.
Faktem jest, że w Basce bardzo często próbują wciskać lokale za minimum 25 ojro od osoby (tak niestety rozpuścili ich Niemcy i Włosi :cry:) - jest to zwykła ściema bo za te pieniądze (a często poniżej 25 ojro w sezonie) bez ŁACHY wynajmą Ci lokal w każdej agencji.
A agencje z zasady się omija bo po co płacić jeszcze pośrednikom. Choć czasami są deską ratunkową jak komuś nie chce się chodzić i szukać bo one zawsze mają miejsca.
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 27.03.2008 18:41

To ja bym wolała nie mieć takiego pecha :P mogłabym jechać w ciemno czemu nie, tylko wolę się najpierw zorientować. Z tego co zasłyszałam dotychczas, to chyba jednak nie ma co ryzykować. Zasobność portfela jest/ będzie limitowana ;) pozwolić sobie na cenę jaką Włosi czy Niemcy płacą nie ma szans. Chodzi mi o fajne miejsce wypadowe i żeby nie było szczególnie drogo. Wierzę, że takie są :lol: jakby ktoś miał namiary na coś fajnego... :roll:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone