Wczoraj Gwiazdor przyniósł mi płytę DVD "Wyspy Chorwacji" Oczywiście już ją pochłonęłam
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):Wczoraj Gwiazdor przyniósł mi płytę DVD "Wyspy Chorwacji" Oczywiście już ją pochłonęłam icon_smile.gif Bardzo mi się podobał pokazany tam Hvar i Brac. Coraz bardziej się przekonuję do tych miejsc.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Keliopis napisał(a):Tak się składa, że w Chorwacji byłem dwukrotnie, pierwsza wyprawa to Hvar, druga Orebic + Plitvickie jezera, Wodospady Krk, Dubrovnik. Bardzo miło mi powrócić do tego raju na ziemi jakim jest Dalmacja![]()
Keliopis napisał(a):Swoją drogą zastanawia mnie również jak długi okres trzeba spędzić w Chorwacji by nie odczuwać takiego niedosytu i przygnębienia opuszczając to miejsce. W tym roku ambitny plan to miesięczny pobyt, mam nadzieje , że wypali.
Keliopis napisał(a):Jedyny minus to , że nie jestem w stanie namówić znajomych opierających się urokom Chorwacji i rok do roku jeździmy w zestawieniu ja + moja dziewczyna.
.png)
.png)
.png)
Keliopis napisał(a):Pozwoliłem sobie także zerknąć na inną twoją wyprawę... do Egiptu. Jestem pełen podziwu co do waszej wytrwałości, w takich upałach jeszcze mieć siłę zwiedzaćale wysiłek widziałem w pełni wynagrodzony... ten Żywiec na szczycie
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży