Będę nadrabiać w miarę moich nadwątlonych obecnie możliwości , bo znowu piękne rzeczy pokazujesz i opowiadasz i... fajne oko masz

.png)

.png)
megidh napisał(a):piotrf napisał(a):Kiepura , dziękuję za podróż w czasie![]()
Przyłączam się do tych podziękowań i proszę o więcej wstawek z Twojego odległego czasowo pobytu na Krecie.
.png)
Katerina napisał(a):Gosiu, jestem, jak zawsze - w obliczu Twoich zdjęć zachwycona i przyznam się - zazdrosna o umiejętność zarządzania czasem na pisanieDla mnie czasoprzestrzeń wciąż się zapętla, mam zadyszkę, ale wiem, że gdy przyjdzie odpowiedni czas, to mam te Twoje relacje jako przewodnik, serio
![]()
Będę nadrabiać w miarę moich nadwątlonych obecnie możliwości , bo znowu piękne rzeczy pokazujesz i opowiadasz i... fajne oko maszi do zdjęć i Proroka
, więc postanowiłam je wykorzystać w relacji..png)
Kiepura napisał(a):Będę dalej śledził relację, bo zdjęcia piękne i miejsca ciekawe. Niewykluczone zatem, że na jakieś "bajania" mnie jeszcze weźmie.![]()
Kiepura napisał(a):Inna sprawa, że w dokumentacja fotograficzna tamtego wyjazdu jest dość skromna, jak na współczesne standardy (ach ta radość z wystania w sklepie kilku rolek slajdów "ORWO").
Kiepura napisał(a):Zdjęcia zresztą nie zawsze oddają atmosferę tamtej Krety. Takiej mieszaniny średniowiecza, swobody i dzikości natury.
.png)
.png)
megidh napisał(a):Szczególnie kopuła utrzymana w niebieskiej kolorystce z małymi okienkami, przez które delikatnie wpadało światło, rozświetlając ten niebieski kolor, zmusiła nas do unoszenia głowy w górę i gapienia się na nią przez dłuższą chwilę.
.png)
.png)
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Jeżeli o mnie chodzi , możesz ( proszę ) wkleić dwa razy tyle zdjęć![]()
.piotrf napisał(a):Przyznam się , że stanowczo zbyt karkołomny dla mnie byłby spacer po tych kamieniach , nawet wtedy , gdy mógłbym zrobić najlepsze z moich zdjęć![]()
piotrf napisał(a):Słucham Gigioli Cinquetti i może z tego powodu takie moje stwierdzenie . . .
.png)
..png)
.png)
piotrf napisał(a):Przepraszam , Gosiu , używam chyba zbyt często skrótów ( a przecież nie wszyscy muszą oglądać to samo )- Gigiola Cinquetti zaśpiewała na finałowym koncercie Eurovizjii swój wielki przebój , którego tytuł zaadoptowałem do swojego postu , w tłumaczeniu na nasz język brzmi "nie jestem wystarczająco dorosła"
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Katerina napisał(a):Muszę zaraz zobaczyć o co chodzi z tą Eurowizją.
Katerina napisał(a):Gosiu, takie skały to coś dla mnie, przebieram nogami, super.
Katerina napisał(a):To drugie, to super top jeśli chciałoby się urządzać wnętrza![]()
A ja właśnie myślę o takich detalach
.