Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kompletny brak wiedzy...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tewinsky
Autostopowicz
kompletny brak wiedzy...

Nieprzeczytany postnapisał(a) tewinsky » 16.06.2010 13:19

...za to ogromne chęci.

Witam

Jestem tu nowy jak i nowy jestem w temacie wyjazdów do Chorwacji. Przewertowałem forum i kilka stron wypoczynku w Chorwacji ale ogrom informacji i opinii mnie poraził;)

Do rzeczy... od 3 lat z powodu pracy nie miałem okazji pojechać na jakieś ciekawe wakacje. W tym roku sytuacja się zmieniła i w końcu jest to możliwe:)

Wybrałem Chorwację, gdyż dużo dobrego słyszałem o ludziach jak i samym kraju.

Niestety tak jak napisałem wyżej, ciężko mi znaleźć jakąś jedną, konkretną ofertę, w związku z czym zwracam się o Waszą fachową pomoc.

Razem z 4/5 znajomych chcemy wynająć jakiś domek. Najlepiej niedaleko plaży, w ciekawym miejscu ale raczej z dala od stricte turystycznych miejsc (chcemy odpocząć i docenić bardziej miejscową kulturę niż niemieckich i polskich turystów;)

Jesteśmy z natury spokojnymi ludźmi, doceniającymi kulturę i miłych ludzi;)

Fajnie by było, gdyby miejsce to było "spacerowe", lubimy wieczorem wyjść do jakiejś knajpki i tym podobne:)

Przy okazji nie chcemy się "spłukać", więc zależy nam na niskich cenach a nie na super, siedemnastogwiazdkowych luksusach;D

Chcemy po prostu hmm... sympatycznie wypocząć, tak:)

Termin w jakim chcemy wyruszyć to okolice od 20go lipca do 1 sierpnia, jeżeli chodzi o wyjazd i zostać na miejscu 10 noclegów.

Dodam, że jesteśmy grupą mocno zaangażowaną w fotografię i wideo, więc możemy w zamian za jakieś zniżki zaoferować na przykład efektowne zdjęcia lub wideo domku/lokum do wykorzystania potem w ofertach;)
Piszę to, gdyż wiem, że jest tu kilka osób, które można powiedzieć współpracują z właścicielami takich domków lub maja z takimi stały kontakt i mogły by w jakiś sposób przedstawić im naszą małą ofertę;)

...ale przede wszystkim liczę na Waszą fachową pomoc w spędzeniu w końcu wymarzonych wakacji w Chorwacji;)

pozdrawiam i dziękuję z góry, Tewe Tewinsky:)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.06.2010 15:18

Hm.. takich miejsc na hr wybrzeżu są tysiące... każdy podrzuci Ci co innego i wcale od tego nie będziesz mądrzejszy, ani tym bardziej nie ułatwi Ci to wyboru (bo też nie ma gwarancji, że ktoś, kto coś Ci rekomenduje, dokładnie tak jak Ty pojmuje pojęcia: spokój, ciekawe miejsce itp.).
Moja rada: najpierw wybierz region (być może na podstawie tego, co jest priorytetem do zwiedzenia; przejrzyj dział Nasze Relacje z podróży), a potem przeszukaj forum i zadawaj pytania w już istniejących wątkach.
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

kompletny brak wiedzy...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone