...za to ogromne chęci.
Witam
Jestem tu nowy jak i nowy jestem w temacie wyjazdów do Chorwacji. Przewertowałem forum i kilka stron wypoczynku w Chorwacji ale ogrom informacji i opinii mnie poraził;)
Do rzeczy... od 3 lat z powodu pracy nie miałem okazji pojechać na jakieś ciekawe wakacje. W tym roku sytuacja się zmieniła i w końcu jest to możliwe:)
Wybrałem Chorwację, gdyż dużo dobrego słyszałem o ludziach jak i samym kraju.
Niestety tak jak napisałem wyżej, ciężko mi znaleźć jakąś jedną, konkretną ofertę, w związku z czym zwracam się o Waszą fachową pomoc.
Razem z 4/5 znajomych chcemy wynająć jakiś domek. Najlepiej niedaleko plaży, w ciekawym miejscu ale raczej z dala od stricte turystycznych miejsc (chcemy odpocząć i docenić bardziej miejscową kulturę niż niemieckich i polskich turystów;)
Jesteśmy z natury spokojnymi ludźmi, doceniającymi kulturę i miłych ludzi;)
Fajnie by było, gdyby miejsce to było "spacerowe", lubimy wieczorem wyjść do jakiejś knajpki i tym podobne:)
Przy okazji nie chcemy się "spłukać", więc zależy nam na niskich cenach a nie na super, siedemnastogwiazdkowych luksusach;D
Chcemy po prostu hmm... sympatycznie wypocząć, tak:)
Termin w jakim chcemy wyruszyć to okolice od 20go lipca do 1 sierpnia, jeżeli chodzi o wyjazd i zostać na miejscu 10 noclegów.
Dodam, że jesteśmy grupą mocno zaangażowaną w fotografię i wideo, więc możemy w zamian za jakieś zniżki zaoferować na przykład efektowne zdjęcia lub wideo domku/lokum do wykorzystania potem w ofertach;)
Piszę to, gdyż wiem, że jest tu kilka osób, które można powiedzieć współpracują z właścicielami takich domków lub maja z takimi stały kontakt i mogły by w jakiś sposób przedstawić im naszą małą ofertę;)
...ale przede wszystkim liczę na Waszą fachową pomoc w spędzeniu w końcu wymarzonych wakacji w Chorwacji;)
pozdrawiam i dziękuję z góry, Tewe Tewinsky:)

.png)
.png)