A przysłowiowa baba za kierownicą, nawet z blond włosami niejednokrotnie jest kawałem faceta
Beata (B od ponad 21tu lat, a od roku posiadaczka A )
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Znam wielu słabiutkich kierowców panów, ale nie znam żadnego dobrego kierowcy (kierowczyni???) pani.
.png)
PysiaPysio napisał(a):realista2 napisał(a):Znam wielu słabiutkich kierowców panów, ale nie znam żadnego dobrego kierowcy (kierowczyni???) pani.
Widać musisz mnie kiedyś spotkać
Swoją drogą dziś rano spotkałam takiego miszcza kerownicy który wyjechał z pod zielonej strzałki od razu na lewy pas i gdyby nie trochę refleksu i ABS byłoby całkiem niefajnie. Dodam że gość był na tyle "przytomny" że nie zauważył całej sytuacji i był wielce zdziwiony że ktoś na niego trąbi.
Poza tym zaobserwowałam jakąś dziwną prawidłowość która chyba wręcz każe największemu nawet nieudacznikowi nacisnąć na gaz kiedy zobaczy że wyprzedza go kobieta
.png)
PysiaPysio napisał(a):Poza tym zaobserwowałam jakąś dziwną prawidłowość która chyba wręcz każe największemu nawet nieudacznikowi nacisnąć na gaz kiedy zobaczy że wyprzedza go kobieta :D
.png)
[/URL].png)
realista2 napisał(a):No bo czy ktoś tu mówi, ze kobieta nie pasuje do auta
.png)
anakin napisał(a):założę się ,że...........Pysia!
anakin napisał(a):Pysia.. To mi zalatuje jakimś pismem dla gejów.....
jan_s1 napisał(a):To ja napisał(a):
W ostatni weekend policja złapała około 2500 pijaków prowadzących samochód,
Przepraszam za OT, ale czy mógłbyś (mogłabyś) łaskawie zastanowić się, co piszesz i nie używać pewnych określeń całkowicie bezkrytycznie?