.png)
geograf napisał(a):No cóż.Może mnie rzeczywiście trochę ruszyło, ale to dlatego, że nie lubię jak ktoś kogoś osądza nie znając go, a po drugie nie cierpię uogólnień ...
.png)
.png)

PysiaPysio napisał(a):PS w drodze do Chorwacji nie wyobrażam sobie aby istniało ci innego niż równy podział obowiązków w końcu "głowie rodziny" też należy się piwo i odrobina spokoju dla podziwiania widoków.

weldon napisał(a):anakin napisał(a):Nie mieszkają one jednak ze mną....![]()
Niestety, kobiety pod tym względem mają lepiej, na przykład:ANITA:) napisał(a):... teraz zrobiłam się "wygodna" i zmieniam męża jak juz jest zmęczony
.png)
.png)
anakin napisał(a):Oczywiście zgadzam się z Tobą,że wiele kobiet jeździ lepiej niż faceci.
Nie mieszkają one jednak ze mną....![]()
![]()
/ Mnie udało się to nawet 2x anakin napisał(a):Twoja teza ma sens,ale przy założeniu,że kobieta jeździ w miarę regularnie samochodem.Jeżeli używa go sporadycznie,nie wyobrażam sobie "oddania" jej kierownicy na takiej trasie.Nie sądzę żebym w takim "układzie" był w stanie odpocząć ( a już o "zamknięciu oka" nie wspomnę.)
.png)
Jacek S napisał(a):Macie rację - niektóre kobiety jeżdżą bardzo dobrze a niektóre wręcz szaleją czyli szybko i brawurowo...aż trudno je wyprzedzić...
.png)
weldon napisał(a):PysiaPysio napisał(a):Do dziś marzę by będąc w jej wieku zachować taki refleks.
Gorzej, jeżeli, po prostu, miała szczęście, a najgorzej, jeżeli już nie trybiła co robi ...
ale swoją drogą NIECH PRACUJE/co z tego że emerytka/ ZA TO MU PŁACĄweldon napisał(a):Biedny Anioł Stróż![]()
.png)
.png)
... Oooo to już SZOWINIZMRoxi napisał(a): Według mnie kobiety prowadzą o wiele lepiej niż mężczyźni