A jak ktoś potrzebuje imprez, gwaru i ludzi, to do Hvaru rzut beretem

.png)

.png)
Habanero napisał(a):Koło Ciebie najlepsza to Samograd. Vaja przeludniona.
Druga strona, to Pupnatska Luka /moim zdaniem najbardziej spektakularna na Korčuli / ale trochę ludzi tam będzie.
Dalej będziesz mieć do tych co już u mnie widziałaśw okolicach Žitnej. Chcesz bezludną zatoczkę/ byłem sam/ to Babina. Blisko macie, ale niestety musicie jechać naokoło , bo od Samogradu szutr jest kiepski Polacy w Prigradicy odradzili mi pchanie się z Babiny na Samograd. W Babinie kończy się asfalt. To tak na szybko. A, Proizd wymiata, zwłaszcza ostatnia plaża dla naturystów. Pozdrav.
agus78 napisał(a):Też będę bronić VrboskiOczywiście, co kto lubi, ale w tym roku roku byliśmy drugi raz i to tylko potwierdziło, ze mój wybór miejscówki na Hvarze był słuszny... Przede wszystkim spokój, cisza i dalmatyński klimat
Kamienne domki, łódki kołyszące się w Jadranie, poranna kawa w knajpce, przyjaźni tubylcy, dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy, brak tłumów i rewelacyjna ścieżka do Jelsy
![]()
Tu naprawdę można odpocząć i zapomnieć o świecie.
A jak ktoś potrzebuje imprez, gwaru i ludzi, to do Hvaru rzut beretemPo miasteczkach na Brač myślałam, ze już nie znajdę podobnego klimatu, a Vrboska równie wysoko zawiesiła poprzeczkę

.png)
Bartolo napisał(a):Pytanie do ostatnio przybywających na Hvar - dużo w mediach trąbią o pożarach min w Chorwacji, czy na Hvar też jest z tym problem?
agus78 napisał(a):Też będę bronić Vrboski
.png)
mchrob napisał(a):Pali się wzgórze obok Vrboski. Nieciekawie to wygląda bo dość mocno wieje. Gaszą go 3 samoloty.
mchrob napisał(a):Siedzimy w Luka Gardelin i latają nam nad głową.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne