napisał(a) Użytkownik usunięty » 18.04.2010 11:11
Miałem wcześniej zastrzeżenia (do sposobu wypowiedzi w tym wątku) do Janniko. Czasami emocje są większe niż powinny i tak się działo. Teraz jednak człowiek się zreflektował, wyciszył, pisze o faktach, spostrzeżeniach, a nie zieje złością. Ja to doceniam mimo różnic między nami.
Życzę tego również Tobie Turan

To, że ciągle wynajdujesz w archiwum kolejne "rewelacje", myślę nie uwiarygadnia wypowiedzi. Sprawia tylko, że formacja polityczna, której zaciekle bronisz jest właśnie w taki sposób postrzegana.
Brawo Hepik za kontrartykuły i opinie.
Wiele osób z forum zna mnie osobiście i wiedzą, że jestem zdecydowanie apolityczny (dla niektórych aż za bardzo

), dlatego moją opcją są LUDZIE a nie PARTIE, zatem nie próbuj określać mnie Turan PO-wcem, przedstawicielem środowiska Gazety czy TVN-u, bo to z definicji nie trafione. Po prostu na spokojnie, np. w przyszłym tygodniu przeczytaj swoje wypowiedzi i pomyśl. Jeśli dalej będzie to dla Ciebie OK, to tym gorzej...
Na koniec miałem dodać, że doceniam gest Miedwiediewa o przylocie na uroczystości...ale mam wątpliwości.... czy znowu usłyszę w odpowiedzi, że to wyrachowane i nieszczere....albo jeszcze gorsze epitety