Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

katastrofa w Smoleńsku

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 17.04.2010 17:33

woka napisał(a):Dziś to było dla ducha, dla żyjących. Medialny "pogrzeb".

A mi się wydawało, że to pożegnanie wszystkich 96 ofiar katastrofy samolotu pod Smoleńskiej,
jak również Pary Prezydenckiej.

No, ale co ja tam wiem ...

woka napisał(a): Pogrzeb jest jutro.

I jutro, i w poniedziałek i we wtorek i jeszcze kilkadziesiąt innych dni,
a jeszcze nie zidentyfikowali dwudziestu ciał ...

Masz rację. To naprawdę będzie "medialne".

A ci, to sobie przyszli "popatrzeć":

Obrazek

Ci ludzie stali tak daleko od Pałacu, że wiedzieli, że nic nie zobaczą, ale stali ...
Kolejka kończyła się koło św. Anny, prawie na Placu Zamkowym.

Pewnie im ksiądz kazał ...
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 17.04.2010 17:37

Ndrangheta napisał(a):
janniko napisał(a):
Ndrangheta napisał(a): ... Ale dla Was pisowscy propagandziści...

Ndrangheta!
chyba pomyliłeś wątki.
Już kilka razy pisane było, żeby nie obrzucać się łajnem.. po co?
Ktoś wyraził swoją opinię na temat pana A. Wajdy i tyle.
Ja nie jestem pisowcem zupełnie (pisałem o tym dziesiątki razy), ale jakoś ludziom twojego pokroju nie może się w głowie pomieścić, że kto jest przeciwny polityce PO, nie od razu musi być pisowskim propagandzistą.
Z poglądami A. Wajdy i np. pana Olbrychskiego też się nie zgadzam, ale je szanuję i nie wyzywam nikogo od popaprańców lub peowskich propagandzistów..

Przemyśl to proszę w tych dniach. Może coś zrozumiesz..

O początku jego kadencji byłem całym sobą za śp. Panem Prezydentem Lechem Kaczyńskim, który jako jeden z nielicznych, nie bojąc się narazić na ośmieszanie i na wyzywanie od buraków itp., potrafił się przeciwstawić polityce wynaradawiania i pozbawiania nas suwerenności i odrywania nas od korzeni. Jako jeden z nielicznych, pomimo okropnych oszczerstw, opluwań i ataków medialnych do końca pozostał patriotą. Jako jeden z niewielu nie uległ żadnym zastraszaniom i innym naciskom. Nie właził w dupę ani Rosjanom ani Europie. Chciał niezależnej, polskiej Polski!
I za to go szanowałem i nadal szanuję i oddaję cześć i chwałę!
Mam ogromną nadzieję, że tacy jak ty to przemyślą i nawet jeśli nie zmienią trochę swoich poglądów, to przynajmniej nie będą przeszkadzać w budowaniu Polski opartej na naszych polskich korzeniach, prawdziwej Polski, a nie jakiejś prowincji europejskiej przez wszystkich traktowanej jak kartoflisko lub piąte koło u wozu.
Pojawia się teraz niepowtarzalna ku temu okazja.. i warto byłoby ją wykorzystać.
Kiedyś na fali uniesienie obaliliśmy najstraszniejszy i najokrutniejszy z totalitarnych systemów, jakim był tzw. komunizm.
Może nastał teraz czas by już posprzątać zatruwające nas od 20 lat pozostałości i zabrać się spokojnie, powoli acz stanowczo za budowanie nowego mocnego państwa, opartego na dobrych tradycjach i na zdrowych korzeniach i na wielowiekowej mądrości naszych przodków.

:P

Zrozumiałem panie janniko w ubiegłą sobotę. I zaraz zadałem sobie pytanie:
Co będzie później. Teraz już wiem. Czytając posty takich ludzi jak Ty wiem jedno, będzie źle. Żerujecie na trumnach. Hańba. Tam oprócz Lecha Kaczyńskiego zginęło wiele osób nie z Pisu. Poczekam na kampanię i jestem pewien, że ta nipotrzebna żmierć wielu ludzi będzie wykorzystana przez jedną partię. Zgadnij którą???

Zauważyłem, że nie dodałeś dwóch słów:
kartofel zamiast buraka i "profesor".
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 17.04.2010 17:55

weldon napisał(a):A mi się wydawało, że to pożegnanie wszystkich 96 ofiar katastrofy samolotu pod Smoleńskiej, jak również Pary Prezydenckiej.

Że to pogrzeb to tylko Ci się wydawało. (Nic na to nie poradzę).

weldon napisał(a):I jutro, i w poniedziałek i we wtorek i jeszcze kilkadziesiąt innych dni,
a jeszcze nie zidentyfikowali dwudziestu ciał ...Masz rację. To naprawdę będzie "medialne".

Bądź poważny i nie obrażaj ludzi. :!:
Medialnie było dziś. Nikogo nie pochowano.

Ja nie piszę i nie napisałem, że to jest złe. Na litość...czytaj i myśl co czytasz.
Ty myślisz, że dziś byłeś na pogrzebie :? To dwa razy będą wszystkich grzebać :?: 8O
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 17.04.2010 18:00

woka napisał(a):
weldon napisał(a):A mi się wydawało, że to pożegnanie wszystkich 96 ofiar katastrofy samolotu pod Smoleńskiej, jak również Pary Prezydenckiej.

Że to pogrzeb to tylko Ci się wydawało. (Nic na to nie poradzę).

weldon napisał(a):I jutro, i w poniedziałek i we wtorek i jeszcze kilkadziesiąt innych dni,
a jeszcze nie zidentyfikowali dwudziestu ciał ...Masz rację. To naprawdę będzie "medialne".

Bądź poważny i nie obrażaj ludzi. :!:
Medialnie było dziś. Nikogo nie pochowano.

Ja nie piszę i nie napisałem, że to jest złe. Na litość...czytaj i myśl co czytasz.
Ty myślisz, że dziś byłeś na pogrzebie :? To dwa razy będą Prezydenta i innych grzebać :?: 8O

Będą grzebać ile się da. Na 18 czerwca sobie wymyślili wmurowanie tablicy z nazwiskami ofiar katastrofy Urodziny Lecha niby, ale dwa dni przed wyborami. Hieny.
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 17.04.2010 19:17

Ndrangheta napisał(a): ... Będą grzebać ile się da. Na 18 czerwca sobie wymyślili wmurowanie tablicy z nazwiskami ofiar katastrofy Urodziny Lecha niby, ale dwa dni przed wyborami... Hieny...

Ndrahgheta!
W innym wątku błagasz moderatora Piotra by zamknął ten wątek, ponieważ twoim zdaniem tutaj ludzie naskakują na siebie, przepychają się itp.
cytuję
Ndrangheta napisał(a):...doszedłem do wniosku, że ten wątek zamiast wprowadzać pewną refleksję po śmierci tylu osób wprowadza ferment ... Wiele osób ...z zacietrzewieniem pisze nawet największe bzdury aby dowalić osobom o innych poglądach...

Jak na razie to ty używasz sformułowań "hieny", "żerujecie na trumnach", "pisowscy propagandziści" itp...
nawet Woka ani Hepik nie używają takich inwektyw.. hm.. więc może to twój problem... może nie potrafisz się pogodzić z faktem, że prawie cała Polska oddaje w spokoju hołd śp. panu Prezydentowi, że wiele osób bije się w piersi i wstydzi się, że ulegli medialnej nagonce i zwątpili? Nie wiem czemu tak bardzo chcesz zamknąć ten wątek.
Ale skoro ci to tak przeszkadza, to najprostszym rozwiązaniem będzie po prostu nie wchodzenie tutaj.
Omijaj ten wątek z daleka i będziesz żył w spokoju i zadowoleniu..

Życzę powodzenie i dobrej nocy..
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 17.04.2010 19:39

janniko napisał(a):
Ndrangheta napisał(a): ... Będą grzebać ile się da. Na 18 czerwca sobie wymyślili wmurowanie tablicy z nazwiskami ofiar katastrofy Urodziny Lecha niby, ale dwa dni przed wyborami... Hieny...

Ndrahgheta!
W innym wątku błagasz moderatora Piotra by zamknął ten wątek, ponieważ twoim zdaniem tutaj ludzie naskakują na siebie, przepychają się itp.
cytuję
Ndrangheta napisał(a):...doszedłem do wniosku, że ten wątek zamiast wprowadzać pewną refleksję po śmierci tylu osób wprowadza ferment ... Wiele osób ...z zacietrzewieniem pisze nawet największe bzdury aby dowalić osobom o innych poglądach...

Jak na razie to ty używasz sformułowań "hieny", "żerujecie na trumnach", "pisowscy propagandziści" itp...
nawet Woka ani Hepik nie używają takich inwektyw.. hm.. więc może to twój problem... może nie potrafisz się pogodzić z faktem, że prawie cała Polska oddaje w spokoju hołd śp. panu Prezydentowi, że wiele osób bije się w piersi i wstydzi się, że ulegli medialnej nagonce i zwątpili? Nie wiem czemu tak bardzo chcesz zamknąć ten wątek.
Ale skoro ci to tak przeszkadza, to najprostszym rozwiązaniem będzie po prostu nie wchodzenie tutaj.
Omijaj ten wątek z daleka i będziesz żył w spokoju i zadowoleniu..

Życzę powodzenie i dobrej nocy..

Ot wot moherowy beret spadł. Niezależny w Twojej osobie, który nie jest z Pisem. Jesteś gościu nędznym propagandzista, któremu przeszkadza, że są jeszcze ludzie, którzy myślą swoim mózgiem a nie klepsydrą lub "małym rycerzem " w tv. Jak powiedział biskup przemyski:
samolot powinien spaść w środę, jak lecieli nim Tusk i inne tałatajstwa (wg. ojdyra grzyba). Pasowało by??? Jesteś jednym z wielu ludzi, którzy odmawiają mnie patriotyzmu. Bo nie głosowałem na Kaczyńskich???
Gdybyś to przeżył co ja za komuny to byś zmądrzał.
Tylko pętak pojmuje demokrację, jako wolność plucia na ludzi.

Na Wawel za życie z zasługami a nie za śmierć.
Hiena jesteś cmentarna i tyle.
turan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) turan » 17.04.2010 20:11

woka napisał(a):Proszę nie przyrównywać Wajdy do polityka. Po prostu nie przystoi. Nie ten poziom.

woka napisał(a):Nie wiem czy bawił się w polityka. Jeżeli tak było to tym bardziej ma u mnie poważanie.

Janniko, weldon i inni - ta polemika nie ma sensu (patrz powyżej na sposób argumentacji).

Odpowiadając na te zaczepki tylko dajecie im satysfakcję i zachęcacie do dalszego bicia piany.

Już mają pretensje nawet do tego, że zgiął Prezydent i będzie pochowany, bo to może słupkami sondaży zachwiać...

Naiwnie myślałem, że można rozmawiać z każdym na argumenty.

Moja propozycja - ignor!
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 17.04.2010 20:12

janniko napisał(a):....nawet Woka ani Hepik nie używają ....

Zauważ, że mam komfortową sytuację. Nie kibicuję żadnej partii. (nie jest takie łatwe ale zaparłem się jak wół).
Chwale PO (jak jest za co), chwalę SLD (jak jest za co), chwalę PiS (jak jest za co)..... wszystkich chwalę( jak jest za co).
Zaręczam, że pochwalę nawet Głównego Lucypera (jak będzie za co).
Tutaj mam nad niektórymi przewagę ... sympatie polityczne dawno już mam za sobą. Interesuje mnie konkretna robota, jej cel, sposób wykonania.
Wkurzam sie na Wawel ponieważ to decyzja-zagrywka czysto polityczna. Logiki tu nie brak, logika jest - wepchać swojego. Zapytać , Naród ..... :?: Naród ma się w d.....

Mam nadzieję, że będzie ...... "wepchano - wypchnięto".
Wówczas będzie po ludzku, honorowo, sprawiedliwie i demokratycznie.

Prosze sobie wyobrazić, że od chwili podania wiadomości o pochówku na Wawelu, nie spotkałem żadnej osoby ( a rozmawiałem naprawdę z wieloma) ktora by tej decyzji nie krytykowała. Nawet zagorzali ludzie kościoła, zwolennicy PiS byli przeciw. ...zasług nie widzą :!: ( ja zresztą też).
Tolmen
Podróżnik

Postnapisał(a) Tolmen » 17.04.2010 20:15

Czy jest tu jakis moderator z resztką przyzwoitości i człowieczeństwa, który by zamknął ten temat ?

Zginęło 96 ludzi.

Zginęła Para Prezydencka.

Jutro ich pogrzeb.

Mało było kłamstw i propagandy na ich temat za ich życia, trzeba to kontynuować jeszcze po śmierci ?

O początku jego kadencji byłem całym sobą za śp. Panem Prezydentem Lechem Kaczyńskim, który jako jeden z nielicznych, nie bojąc się narazić na ośmieszanie i na wyzywanie od buraków itp., potrafił się przeciwstawić polityce wynaradawiania i pozbawiania nas suwerenności i odrywania nas od korzeni. Jako jeden z nielicznych, pomimo okropnych oszczerstw, opluwań i ataków medialnych do końca pozostał patriotą. Jako jeden z niewielu nie uległ żadnym zastraszaniom i innym naciskom. Nie właził w dupę ani Rosjanom ani Europie. Chciał niezależnej, polskiej Polski!
I za to go szanowałem i nadal szanuję i oddaję cześć i chwałę!

Nic dodać, nic ująć Janniko
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2010 20:18

A jeszcze tak niedawno środowiska prawdziwych patriotów-pobratymcy jacka z DG,janniko czy turana wydawali odezwy i kręcili filmiki o zdradzie narodowej prezydenta Lecha Kaczyńskiego:

W dniu dzisiejszym Pan Prezydent Rzeczypospolitej Lech Kaczyński spełnił swoją zapowiedź podpisania tzw. Traktatu Lizbońskiego, odbierającego definitywnie Państwu Polskiemu podstawowe atrybuty suwerenności. Tym samym, Pan Prezydent wpisał się w niechlubną tradycję sięgającą XVIII-wiecznych Sejmów ratyfikujących traktaty rozbiorowe oraz króla Stanisława Augusta podpisującego się pod aktem likwidującym ówczesną polską państwowość.
Stwierdzamy, że Pan Lech Kaczyński utracił tym czynem faktyczną zdolność wypełniania obowiązków, które na Prezydenta Rzeczypospolitej nakłada art. 126 Konstytucji słowami: Prezydent Rzeczypospolitej czuwa nad przestrzeganiem Konstytucji, stoi na straży suwerenności i bezpieczeństwa państwa oraz nienaruszalności i niepodzielności jego terytorium. Musimy przypomnieć Panu Lechowi Kaczyńskiemu, że niepodległość i suwerenność to nie fantazmaty, których broni się gdzieś w Tbilisi czy w jakimkolwiek innym zakątku ziemi, ale tu, w Warszawie, i wobec tego, który jak kosmopolityczny Lewiatan w Brukseli bezpośrednio wyciąga po nią ręce.
Oświadczamy również, że Pan Lech Kaczyński pozbawił się tym postępkiem ostatecznie moralno-politycznego prawa do reprezentowania w zbliżających się wyborach prezydenckich sił patriotyczno-niepodległościowych, tak samo jak uprzednio już całokształt jego działalności na urzędzie wykluczył możliwość reprezentowania przez niego chrześcijańsko-konserwatywnej prawicy w Polsce.
Powyższa konstatacja dotyczy oczywiście także wszystkich innych ugrupowań i kandydatów demo-oligarchicznej bandy czterech;: PO-PiS-SLD-PSL, która odgrywa przed ogłupiałą gawiedzią marny spektakl zażartej walki politycznej. Tym państwu już dziękujemy.

majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 17.04.2010 20:24

hepik napisał(a):A jeszcze tak niedawno środowiska prawdziwych patriotów-pobratymcy jacka z DG,janniko czy turana wydawali odezwy i kręcili filmiki o zdradzie narodowej prezydenta Lecha Kaczyńskiego:

W dniu dzisiejszym Pan Prezydent Rzeczypospolitej Lech Kaczyński spełnił swoją zapowiedź podpisania tzw. Traktatu Lizbońskiego, odbierającego definitywnie Państwu Polskiemu podstawowe atrybuty suwerenności. Tym samym, Pan Prezydent wpisał się w niechlubną tradycję sięgającą XVIII-wiecznych Sejmów ratyfikujących traktaty rozbiorowe oraz króla Stanisława Augusta podpisującego się pod aktem likwidującym ówczesną polską państwowość.
Stwierdzamy, że Pan Lech Kaczyński utracił tym czynem faktyczną zdolność wypełniania obowiązków, które na Prezydenta Rzeczypospolitej nakłada art. 126 Konstytucji słowami: Prezydent Rzeczypospolitej czuwa nad przestrzeganiem Konstytucji, stoi na straży suwerenności i bezpieczeństwa państwa oraz nienaruszalności i niepodzielności jego terytorium. Musimy przypomnieć Panu Lechowi Kaczyńskiemu, że niepodległość i suwerenność to nie fantazmaty, których broni się gdzieś w Tbilisi czy w jakimkolwiek innym zakątku ziemi, ale tu, w Warszawie, i wobec tego, który jak kosmopolityczny Lewiatan w Brukseli bezpośrednio wyciąga po nią ręce.
Oświadczamy również, że Pan Lech Kaczyński pozbawił się tym postępkiem ostatecznie moralno-politycznego prawa do reprezentowania w zbliżających się wyborach prezydenckich sił patriotyczno-niepodległościowych, tak samo jak uprzednio już całokształt jego działalności na urzędzie wykluczył możliwość reprezentowania przez niego chrześcijańsko-konserwatywnej prawicy w Polsce.
Powyższa konstatacja dotyczy oczywiście także wszystkich innych ugrupowań i kandydatów demo-oligarchicznej bandy czterech;: PO-PiS-SLD-PSL, która odgrywa przed ogłupiałą gawiedzią marny spektakl zażartej walki politycznej. Tym państwu już dziękujemy.

Hmm...
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 17.04.2010 20:25

turan napisał(a):
woka napisał(a):Proszę nie przyrównywać Wajdy do polityka. Po prostu nie przystoi. Nie ten poziom.

woka napisał(a):Nie wiem czy bawił się w polityka. Jeżeli tak było to tym bardziej ma u mnie poważanie.

Janniko, weldon i inni - ta polemika nie ma sensu (patrz powyżej na sposób argumentacji).

No .... Turan. Brawo, jeżeli jesteś działaczem, pokaż to przełożonemu.
Jeżleli jednak napisałeś to bez złośliwości .... spostrzgawczości i właściwego rozumowania, czytanego tekstu - brak.

Wyjaśniam:
w cytowanym przez Ciebie tekście, odpowiadałem przedmówcy na jego post, w którym pisał, że Wajda "zajmował" się kiedyś polityką.
Zajmował (czas przeszły) .... ja odpowiedziałem, że tym bardziej Go cenię (ponieważ zrezygnował z polityki. Że się "zajmował" nie wiedziałem).
Ty .... no cóż. (ale zrobiłeś niezłą robotę, wyrwać z kontekstu, w odpowiednim momencie, skleić to- też trzeba umieć). Nie gratuluję ponieważ to ochydne zajęcie.
jacky z DG
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky z DG » 17.04.2010 20:27

Z Archiwum Nienawiści: Człowiek, który zabił Kaczyńskiego
portret użytkownika Budyń78
Budyń78, 12 kwiecień, 2010 - 11:14

* Archiwum Nienawiści
* Krytyka Polityczna
* Michał Zygmunt
* Blog

Blog
W roku 2007, wydawnictwo Ha!art wydało książkę niejakiego Michała Zygmunta "New Romantic". Książka została życzliwie przyjęta przez inne media, zaś całości patronowała "Krytyka Polityczna". Autor fragmenty książki odczytał na pierwszych urodzinach Salonu 24, gdzie przedstawicieli "KP" zaprosił p. Igor Janke. A teraz Wam to wszystko przypomnę.
Elegancki Mercedes kabriolet. Siedzenia obite śnieżnobiałą skórą. Kaczyński na tylnym siedzeniu, macha gapiom ręką ze swoim charakterystycznym grymasem na twarzy (w PiS-ie nazywają to uśmiechem). Ma na sobie jakiś bezpłciowy garnitur, chyba granatowy. Pamiętam doskonale, jego sztabowcy mówili w wywiadach prasowych, że nie znosi mody. No, to widać na pierwszy rzut oka. Obok wanna-be-Pierwsza-Dama w żakieciku a'la Zakłady Witex, sezon 1968. Z przodu kierowca, w eleganckim mundurze przedwojennego szofera. Obok poseł Kamiński wypełnia fotel pasażera obszernym cielskiem, rozpromieniony jakby pod tablicą rozdzielczą klęczała apetyczna blondynka z pełnymi ustami. Samochód jedzie jakąś szeroką ulicą, to chyba Marszałkowska. Ruch wstrzymany, wyobrażam sobie wkurwienie wszystkich kierowców Warszawy. Tłum gapiów najeżony podstawionymi sztabowcami z plakatami w dłoniach. “Lech Kaczyński, Prezydent IV Rzeczypospolitej”. Jakieś dziecko biegnie w stronę auta z pękiem fiołków w dłoniach. Na ogromnym ekranie widzę niemal każdy płatek. Samochód zwalnia. Kaczyński bierze kwiaty, głaszcze dziecko po główce papieskim gestem. Coś mówi, szczerzy zęby. Samochód powoli rusza. Kaczyński schyla się i chwyta za szyję, jakby chciał rozluźnić krawat. Żona patrzy na niego zdumiona. Na koszuli jest chyba jakaś plama. Coś się tam porusza, jakby na szyi kandydata pękły koraliki, które teraz rozsypują się wokół, znacząc koszulę czerwienią. Poseł Kamiński chwyta się za ramię, grymas bólu pojawia się na jego twarzy. Głowa Kaczyńskiego eksploduje jak dojrzały melon. Jego żona krzyczy- na ekranie widać jej szeroko rozwarte usta, zaraz pod białym logo TVP.

Jak dzieło reklamował wydawca? "Wybory w Polsce. Na terenie całego kraju grasują rewolucyjne szajki robotniczo-gejowskie. W momencie ogłoszenia wyników stacje telewizyjne informują o zorganizowanych zamachach. Giną wszyscy prominentni kandydaci, w tym jeden z bliźniaków. Zakazana literatura IV RP. Pierwsza Polska powieść antykaczyńska". No, jeden przeżył. Szajki robotniczo-gejowskie? Odważne określenie. Dzieło finansował Instytut Książki, dziś z czarną szarfą przy logo. Wydana za państwowe książka reklamowana była jako "zakazana literatura IV RP".

Na niedziałającej - cóż za przypadek - stronie internetowej odważny literat witał swoich czytelników: "Nazywam się Michał Zygmunt i zabiłem prezydenta Kaczyńskiego. Co prawda tylko na stronach mojej książki, ale to zawsze coś". Jak dziś czuje się pan Michał? Czy coś go męczy, czy odczuwa jakiś dyskomfort? Jak to jest, gdy nagle spełniają się marzenia twórcy?

źródło
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 17.04.2010 20:33

hepik napisał(a):A jeszcze tak niedawno ... janniko (i inni) ... wydawali odezwy i kręcili filmiki o zdradzie narodowej prezydenta Lecha Kaczyńskiego

Hm.. hm..
Hepik, nie rzucaj oszczerstwami!
Nie godzi się tak.
Nie przypominam sobie, bym posądzał Lecha Kaczyńskiego o zdradę!
Do końca go broniłem i zawsze starałem się zrozumieć jego posunięcia..
Czasem krytykowałem, jeśli uważałem, że popełnił błąd, ale nigdy przenigdy bym go nie posądził o zdradę narodową!

coś ci się poplątało.. i mnie obrażasz...
nie wolno tak..
:cry: :cry: :cry:
Jacynty
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacynty » 17.04.2010 20:34

....onetowcy dajcie już spokój..... :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone