Historia nas tego uczy...
dobranoc wszystkim
Wcześnie rano idę w okolice Rynku, tam gdzie się będzie dało dojść ...
a samą ceremonię będę oglądał w TV
Piotrek_B napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Amen. Tak powie twoja kobieta nad twoim pisowskim truchłem gnido P.
Sam się o to prosiłeś
.png)
Myślę, że Profesor Bartoszewski ma milion razy większy autorytet, od braci Kaczyńskich razem wziętych i to ich najbardziej bolało, bo nie mieli w nim poplecznika.turan napisał(a):I małość innego wykreowanego przez media na Wielki Autorytet starego nienawistnika ("profesor" Bartoszewski, przypis: turan), który w tej chwili odmawia "ich prezydentowi" nawet tego, że był głową państwa, tytułując go szyderczo "prezydentem Warszawy".
.png)
.png)
.png)
.png)
turan napisał(a):[
I małość innego wykreowanego przez media na Wielki Autorytet starego nienawistnika ("profesor" Bartoszewski, przypis: turan), który w tej chwili odmawia "ich prezydentowi" nawet tego, że był głową państwa, tytułując go szyderczo "prezydentem Warszawy".
.png)
turan napisał(a):Faryzejskie miny redaktora gazety, która cynicznie, dla zburzenia podniosłego nastroju wykreowała te "protesty", miotającego gromy na nieuszanowanie żałoby przez... rozmówców programu Pospieszalskiego.
I smucącego się, że kardynał Dziwisz tak głęboko podzielił Polaków, nie konsultując decyzji o pochówku prezydenta z Andrzejem Wajdą i jego żoną.
I małość innego wykreowanego przez media na Wielki Autorytet starego nienawistnika ("profesor" Bartoszewski, przypis: turan), który w tej chwili odmawia "ich prezydentowi" nawet tego, że był głową państwa, tytułując go szyderczo "prezydentem Warszawy".
.png)
.png)
hajduczek napisał(a):... myślę ,że utwory są wspaniałym tłem dla chwili zadumy......a może właśnie tego potrzeba temu wątkowi.....który początkowo był tak pełen szacunku
.png)
Tomasz W napisał(a):
Turan, nie prowokuj...
Najpierw wyciągasz skrajne artykuły czy wpisy z blogów ludzi takich jak Ziemkiewicz, a później udajesz święte oburzenie, że ktoś przedstawia kontrargumenty.
Jeśli chcesz uszanować powagę sytuacji odpuść.
.png)