okna szeroko otwieraj bo byc moze uda sie zlapac lekki zapach bryzy i rozmarynu won....to lepsze niz orgazm - wedlug niektorych
no to tym czasem bo juz torby do wozu trza znosic....
maciej wielkie dzieki za wszystko i pamiec szczegolnie;-)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
mama_Kapiszonka napisał(a):Plunku!
To ja już czekam na fotki!!!!!
Udanej podróży. Czy zobaczymy się na zlocie? Fajnie by było!
Aneta
.png)
Plumek napisał(a):Nie wiem, czy się ktoś jeszcze dopisuje, ale ja znów wyruszam na szlak.
12.09 - 24.09 - Kraków - Drašnice, granatowa, oklejona Dacia Logan
Do zobaczenia!
Plumek
P.S. Jadą jeszcze ze mną 2 sztuki Forumowiczów

.png)
Diego M napisał(a):Plumek napisał(a):Nie wiem, czy się ktoś jeszcze dopisuje, ale ja znów wyruszam na szlak.
Do zobaczenia!
Plumek
Przyjemnego wypoczynku Plumku-a swoja drogą ciekawe jak teraz jest w Cro,jak wyglądaja plaże ,chyba tursystów jest nie za dużo i napewno nie ma problemów ze spaniem i jedzeniem![]()
PS ja też czekam na zdjęcia - a może by tak jeszcze raz z drogi na Vrgorac
pzdr![]()
.png)
Plumek napisał(a):Diego M napisał(a):Plumek napisał(a):Nie wiem, czy się ktoś jeszcze dopisuje, ale ja znów wyruszam na szlak.
Do zobaczenia!
Plumek
Przyjemnego wypoczynku Plumku-a swoja drogą ciekawe jak teraz jest w Cro,jak wyglądaja plaże ,chyba tursystów jest nie za dużo i napewno nie ma problemów ze spaniem i jedzeniem![]()
PS ja też czekam na zdjęcia - a może by tak jeszcze raz z drogi na Vrgorac
pzdr![]()
Teraz w Cro jest właśnie bardzo fajnieNie ma tłumów i ogólnie jest troszkę spokojniej... Owoce prosto z drzewa (miejscowe brzoskwinie, mandarynki, kiwi czy granaty oraz oczywiście figi), zbiór oliwek, winogron... Mniam...
Obiecuję foty z drogi na Vrgorac i na Jure - tym razem nie popuszczę
Plumek

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko