Coni
Wiecie co macie zrobic, kogo wycalowac, co przywiesc, kiedy i jak sie myc albo i nie
Zwiedzajcie albo i nie
Sretan Put
A czasami..............to pomyslcie przynajmniej troszke
.png)
.png)
.png)
.png)
slapol napisał(a):Wróciłem dzisiaj....i już tu siedzę i czytam...nie wiem czy to do końca normalne...ale nie tam...jeszcze jestem na chorwackim "paliwie", więc nie na 100 % jestem w PL....bilboard w Bośni co to go przedstawił Joe widziałem wczoraj po południu....szkoda, że zabrakło mobilizacji do spotkania na koncercie....dzięki za życzenia, które padły przed moim wyjazdem.....
Pzdr
.png)
slapol napisał(a):Wróciłem dzisiaj....i już tu siedzę i czytam...nie wiem czy to do końca normalne...ale nie tam...jeszcze jestem na chorwackim "paliwie", więc nie na 100 % jestem w PL....bilboard w Bośni co to go przedstawił Joe widziałem wczoraj po południu....szkoda, że zabrakło mobilizacji do spotkania na koncercie....dzięki za życzenia, które padły przed moim wyjazdem.....
Pzdr
.png)

jolek napisał(a):slapol napisał(a):Wróciłem dzisiaj....i już tu siedzę i czytam...nie wiem czy to do końca normalne...ale nie tam...jeszcze jestem na chorwackim "paliwie", więc nie na 100 % jestem w PL....bilboard w Bośni co to go przedstawił Joe widziałem wczoraj po południu....szkoda, że zabrakło mobilizacji do spotkania na koncercie....dzięki za życzenia, które padły przed moim wyjazdem.....
Pzdr
Slapol...a nasze króciutkie spotkanko w okolicach granicy Cro-Slo było jakby wczoraj...Ehhhhhh...życie....
![]()
Ale to juz tylko 11 miesięcy...![]()
![]()
Trza mysleć pozytywnie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko