Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jeziora Plitvickie a pieski

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Reniagoj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reniagoj » 15.06.2009 22:06

Jadę koniec sierpnia do Igrane, ale po drodze chcemy zaliczyć Plitvickie. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak wygląda taka wycieczka z pieskami. Bierzemy z sobą dwa yorkshire terriery. Czy w ogóle nam pozwolą z nimi chodzić ? :?
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 15.06.2009 22:12

Reniagoj napisał(a):Jadę koniec sierpnia do Igrane, ale po drodze chcemy zaliczyć Plitvickie. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak wygląda taka wycieczka z pieskami. Bierzemy z sobą dwa yorkshire terriery. Czy w ogóle nam pozwolą z nimi chodzić ? :?

nie ma problemu, ja mam spaniela i już trzy razy zaliczył Plitvice ,nawet autobusikiem jechał:))
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.06.2009 07:40

Lubelski pisze, że można (Relacje).
Koralina
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Koralina » 16.06.2009 08:17

można wchodzić z pieskami tylko oczywiście caly czas na smyczce muszą być.
aniaCi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaCi » 16.11.2009 23:07

Potwierdzam, nie ma żadnych ograniczeń...oprócz smyczy i torebki:) Widziałam małe i duże. Tatrzański PN mógłby brać przykład!
iwona_w
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona_w » 07.01.2010 09:08

Byliśmy w 08-2008 (czyli tłumy) z Goldenem. Bez problemowa wyprawa. Jechaliśmy ciuchcią, pływaliśmy statkiem. Bez dodatkowych opłat jedynie na smyczy.
Jedynie mamy złe wspomnienia w odniesieniu do innych turystów-szczególnie spotkanych przez nas Włochów. Bardzo przeszkadzał im pies w ciuchci, który leżał pod siedzeniami i mało kto go zauważył. Ale cóż, są ludzie i ludziska.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 07.01.2010 21:06

A czy wszystkie trasy dostępne są dla zwiedzających z psiakami? My we wrześniu równiez zamierzamy zahaczyć o Plitvice w zdrodze powrotnej z nasza Goldenką ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.01.2010 07:43

pocztówka28 napisał(a):A czy wszystkie trasy dostępne są dla zwiedzających z psiakami? My we wrześniu równiez zamierzamy zahaczyć o Plitvice w zdrodze powrotnej z nasza Goldenką ;)

forum/viewtopic.php?p=435527#435527
aniaCi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaCi » 08.01.2010 18:56

Nie widziałam żadnych ograniczeń. Jednak zastanów się czy psiak da radę:) Na pewno wiesz, że będziesz miała do wyboru różne wersje trasy. Przy wybieraniu tych dłuższych, trzeba ocenić kondycję, to jednak kilka godzin chodzenia... Ja wchodziłam wejściem nr 2 i w tą stronę wydaje mi się łatwiej, bo większość trasy jest z górki. Na koniec czeka "wspinaczka":) Byłam w październiku, a i tak były tłumy i na niektórych odcinkach trudno było się swobodnie poruszać, więc trudno mi sobie wyobrazić to miejsce w lipcu czy sierpniu... czasami szkoda nerwów właściciela i zwierzaka

pocztówka28 napisał(a):A czy wszystkie trasy dostępne są dla zwiedzających z psiakami? My we wrześniu równiez zamierzamy zahaczyć o Plitvice w zdrodze powrotnej z nasza Goldenką ;)
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 12.01.2010 08:18

Jurek napisał(a):
Reniagoj napisał(a):Jadę koniec sierpnia do Igrane, ale po drodze chcemy zaliczyć Plitvickie. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak wygląda taka wycieczka z pieskami. Bierzemy z sobą dwa yorkshire terriery. Czy w ogóle nam pozwolą z nimi chodzić ? :?

nie ma problemu, ja mam spaniela i już trzy razy zaliczył Plitvice ,nawet autobusikiem jechał:))

Jurku, Twoja księżniczka to ma obywatelstwo chorwackie i dlatego nie ma problemu :lol: :lol: :lol:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone