.png)
.png)
.png)
hrupek666 napisał(a):Luty był pechowym miesiącem, 20 lutego 1993r (21lat) zginą Marian Bublewicz
.png)
hrupek666 napisał(a):Vjetar napisał(a):Roberta Kubicy
No on akurat żyje...
hrupek666 napisał(a): ...powinno się powiedzieć :"miałeś chamie złoty róg.......", gość nie jest dla mnie żadnym autorytetem

turan napisał(a):Żenada.
Administracja - proszę o przeniesienie posta do wątku "milicyjnego".
.png)
anakin napisał(a):turan napisał(a):Żenada.
Ależ gdzież się jej równać z Twoją żenadą turan.
Nikt z tych, którzy Cię "uciskali" już pewnie nie żyje, a wyciąganie trupów z szafy nie wpływa dobrze na psychikę.
Także Twoją.
.png)
hrupek666 napisał(a):Vjetar napisał(a):Roberta Kubicy
No on akurat żyje, ale jemu powinno się powiedzieć :"miałeś chamie złoty róg.......", gość nie jest dla mnie żadnym autorytetem

turan napisał(a):anakin - szerokim łukiem ominąłeś meritum mojej wypowiedzi, a następnie zasugerowałeś defekt mojej psychiki.
Jakże to typowe dla Waszego resortu. Niezmiennie od dziesięcioleci.
.png)
turan napisał(a):hrupek666 napisał(a):Vjetar napisał(a):Roberta Kubicy
No on akurat żyje...
Boli Cie, że jednak żyje???
turan napisał(a):Domyślam się, jakie są Twoje autorytety w tej dziedzinie... Dziewulski, Jaroszewicz, może Zasada?
turan napisał(a):hrupek666 napisał(a): ...powinno się powiedzieć :"miałeś chamie złoty róg.......", gość nie jest dla mnie żadnym autorytetem
Żenada.

.png)
garbowski napisał(a):turan napisał(a):hrupek666 napisał(a):Vjetar napisał(a):Roberta Kubicy
No on akurat żyje...
Boli Cie, że jednak żyje???
Tak się patrzę i chyba my wszyscy mamy na monitorach różne fora![]()
. Nie widzę wcale w stwierdzeniu hrupka nic zdrożnego ani niewłaściwego, raczej stwierdzenie faktu, bo temat jest o zmarłym tragicznie Kuzaju.
hrupek666 napisał(a):Luty był pechowym miesiącem
.png)
garbowski napisał(a):W pewnym sensie rozumiem stwierdzenie hrupka o tym rogu. Był dobrze zapowiadającym się kierowcą F1. Tego trzeba było się mu trzymać, fajnie było pooglądać wyścigi z Jego udziałem w tv. Mało mu było adrenaliny to trzeba było na drutach robić.
turan napisał(a):Boli Cie, że jednak żyje???
turan napisał(a):jakie są Twoje autorytety w tej dziedzinie... Dziewulski, Jaroszewicz, może Zasada?
turan napisał(a): "milicyjnego".
Vjetar napisał(a):To, że sobie jakoś radzi w sporcie motorowym to tylko zasługa jego ciężkiej pracy i talentu i to należałoby uszanować.
slapol napisał(a):a czemóż to chłopie, Robert jest wg Ciebie do bani
slapol napisał(a):jeden rajd za dużo
Wiesz jakie mięśnia ręki są odpowiedzialne za szybkość a które za precyzjeslapol napisał(a):.masz szybszą rękę,
slapol napisał(a): ale w sprawach sportów motorowych.....
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.