napisał(a) skolimiak » 16.06.2006 16:09
Sławomir I napisał(a):ja1 napisał(a):pawel_46 napisał(a):Być może pojadę tam w tym roku. Poogladałem fotki ( bardzo zachęcające ) itp informacje ale może ktoś tam był i da jakieś namiary na apartament 4 osobowy. W cenie ok 10-15 E/osoby w lipcu Zależy mi na spokoju, odpada apartamentowiec blokowisko najlepiej jakoaś willa na uboczu. Plaża niedaleko najlepiej pół-dzika .
Witam!
W ubiegłym roku byłem Živogošće Porat, to część tej miejscowości.
Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało.
Pozdrawiam !
Janusz
Witam serdecznie
Mam zamiar pojechac wlasnie do Zivogosce Blato i poszukuje informacji na temat atrakcji - roznych
na forum wspomniales ze dopomagasz w zbieraniu informacji
Sławek
witam. wczoraj wróciłem z Blato (pozdrowienia dla Any, Zuzy, Dusi, Mirka, Marty , Tomka, Agi i Adama z którymi spędziłem tam super 11 dni urlopu

)
spokojna wioska, kilkanaście domków - większość to prywatne domki i Villa Djenka z barem Mr.Olimpia , mały port, kilka kapingów, pizzeria i kilka barów.
zajęcie można sobie znaleźć - albo pospacerować pobliskimi szlakami po górkach, albo wypożyczyć sobie łódkę w porcie i opłynąć po pobliskich wyspach, albo wyjechać na rafting, rejsy na Korculę, Brac i Hvar.
nudzić się nie da.
jeśli chcesz pogadać po polsku, to idziesz do baru o którym wcześniej pisałem i przy Karlovacku, Kruskovcu, Travaricy, czy Rakiji możesz przegadać cały urlop.
my się nie nudziliśmy...