Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
w 2000 roku kupiłem nową "megankę" i pojechałem nią aż do Hiszpanii ale w latach 2001 do 2010 10 razy była Chorwacja i podczas wszystkich wyjazdów "Megi" (automat) nie sprawiła żadnych problemów. W tym roku też będzie (Istria) ale to chyba nasz ostatni wspólny wyjazd bo po wakacjach planuję zmianę auta.
2001 Punto I Novi Vinodolski
2002 Punto I Orebic
2005 Laguna I Vir
2007 Laguna I Brela
2008 Mondeo MKIII Brela
2009 Mondeo MKIII Privlaka i tu z przygodami albowiem miały być Vodice ale auto zastrajkowało i nie dotarliśmy
2011 ............. Vodice
2 x Renault Clio 1.2 bez klimy tzw. golasek
4 x SEAT Ibiza 1.4 z klimką - próbowałem go sprzedać na forum ale nie było zainteresowania.
Cóż widzę że są auta bardziej "doświadczone" Chorwacją niż moja Ibiza Na ten sezon już czeka Hyundai Tucson 2.0