Wątek został posprzątany z wszelakich "uprzejmości" i tekstów pobocznych.
Proszę trzymać się ustalonego tematu i odpowiedniego poziomu dyskusji.
.png)
adamosos napisał(a):....
Grecja plany na sierpień : 12553 / 15 dni (jak przystało na alinowego ludzika - oczywiście alin) - dorzucając od siebie 4000 na wycieczki, samochód itp. pierdolety - wychodzi 16500 zatem 1100 / doba
Z całą zatem pewnością potwierdzam 'wyższość' wakacji w Cro na wakacjami w Gre
![]()
.png)
rufus295 napisał(a):A teraz policz Grecję na 10 dni...
.png)
Habanero napisał(a):empire13 napisał(a):Nie ma sensu porównywać kosztów per dzień przy różnych okresach. Im dłuższy pobyt tym niższy koszt na dzień.
Dostosowałem się , mogę liczyć na różne sposoby
.png)
dangol napisał(a):Co kosztowo przyniesie tegoroczna Grecja, nie wiem. Tanio nie będzie, bo "zapisaliśmy się" na żeglowanie po Cykladach, a już sam czarter to spory wydatek. Za bilety na samolot zapłaciliśmy teraz od osoby tyle, co rok temu za dwie![]()
Natomiast ubiegłoroczny 14-dniowy wypad (tyle, że nie w pełni sezonu, lecz przełom września i października) na Donoussę, Naxos i do Aten, wyszedł nam po 255 zł dziennie od głowy (licząc z drobnymi zakupami do domu).
.png)
w zależności co ma wyjść - bez przekłamań.Habanero napisał(a):empire13 napisał(a):Nie ma sensu porównywać kosztów per dzień przy różnych okresach. Im dłuższy pobyt tym niższy koszt na dzień.
Dostosowałem się , mogę liczyć na różne sposoby
marze_na napisał(a):Nie do końca rozumiem dlaczego o wyższości wakacji A nad wakacjami B ma decydować przede wszystkim niższa cena.
.png)
.png)
Habanero napisał(a):marze_na napisał(a):Nie do końca rozumiem dlaczego o wyższości wakacji A nad wakacjami B ma decydować przede wszystkim niższa cena.
Też tego nie rozumiem.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.