Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ts.1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts.1 » 02.02.2026 22:28

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... vHcP4ix-F4

Chorwaci sami wiedzą że jest problem i to każdemu normalnemu starczy za cały komentarz
Krisv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krisv » 02.02.2026 23:40

te kiero napisał(a):W zakresie cen noclegów, są miejsca, gdzie rzeczywiście jest znacznie drożej jak np App Nikolica Dingac, ale "nasze" App na Pagu od kilku lat w naszych terminach ta sama cena (35eur/2os), od 2 lat dwie lokalizacje na Peljescu też bez podwyżki.

Ty to jednak jesteś mistrz w wyszukiwaniu tanich ofert. Jeżdżę do Chorwacji od ponad 20 lat i najtańsza cena pobytu za dobę w ciasnym apartamencie 2+1 w czerwcu na Istrii w piątym rzędzie od morza dla powracającego klienta po upustach za 2 tygodnie pobytu w jednym miejscu wynosiła 36 euro. Brawo TY :P
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.02.2026 06:28

Nie uważam się za miszcza :)
Kilka wyjazdów/urlopów w ciągu roku wymusza czasem poszukiwanie tańszych ofert i trzeba na to poświęcić czas, ale zwykle musi być to "nasz standard" mieszkaniowy. W wypadku tego w Pagu to 44m2, w miarę nowocześnie, ale... poza ścisłym sezonem (VI i IX) i bez widoku na morze.
Jakby Ktoś był zaint to tam studio jest dalej za 30eur/2os :rotfl:
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 03.02.2026 06:38

ts.1 napisał(a):https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://biznes.interia.pl/finanse/news-turystyka-w-chorwacji-w-kryzysie-wladze-bija-na-alarm-straci,nId,22544526&ved=2ahUKEwim2dey37uSAxVRDRAIHU-4MhUQFnoECBkQAQ&usg=AOvVaw3ggMTyTNKikhvHcP4ix-F4

Chorwaci sami wiedzą że jest problem i to każdemu normalnemu starczy za cały komentarz

Dla nich problem bo sami windują ceny kwater, ale można nadal znaleźć coś przyzwoitego w normalnej cenie...
Tak czy inaczej dla porównania wrzuć sobie ceny kwater Łeba w czerwcu (450 zł minimum / doba (110 Euro)) nie pytam nawet ile w lipcu czy sierpniu i to często są ceny daleko od morza ... w 2025 w kwietniu byłem w Łebie 3 km od morza (bo z pieskiem szukałem domku) i 450 płaciłem początkiem kwietnia - tragedia .

te kiero napisał(a):W zakresie cen noclegów, są miejsca, gdzie rzeczywiście jest znacznie drożej jak np App Nikolica Dingac, ale "nasze" App na Pagu od kilku lat w naszych terminach ta sama cena (35eur/2os), od 2 lat dwie lokalizacje na Peljescu też bez podwyżki.

No i super :)

Ja też mam duży AP w Tucepi w 2 połowie czerwca 70 Euro 2+2 30 metrów od morza , oczywiście są tez kwatery w czerwcu za 110 euro 2+2 , ale ja takie omijam
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 951
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone