Basen jest wręcz niezbędny przy wyjazdach All inclusive, HB, innych, do jakiegoś centrum turystycznego... Nie wyobrażam sobie siedzenia w jakimś hotelu, gdzie nie ma basenu.
Natomiast basen na kwaterach prywatnych w Chorwacji ??
Ech basen w Chorwacji !!!!

Patrzyłem z zazdrością na ten basen
Przez jakieś trzy dni wleźli do niego może ze dwa razy po jakieś parę minut. Ale mieli basen
Oczywiscie, nikomu nie zabraniam basenu na kwaterze prywatnej w Chorwacji.
Usługi są coraz bardziej rozbudowane. Chorwaci widza tu traget
...I ok. robia baseny i wiedzą że chętni na kwaterę z basenem zawsze się znajdą. Choć przebitka na cenie kwatery jest duża...I taki basen szybko się Chorwatowi, czy Chorwatce zwróci
Niemniej uważam, że mając na uwadze taki basen, a w zasadzie basenik przy kwaterze w Chorwacji, to lepszy jest już basen z szpitalu (siostro basen
Człowiek za przeproszeniem, rzyga już tym Adriatykiem, Wymoczony do bólu, a tu jeszcze basen na kwaterze ??? Brryyy
No i jak to na tym all z tym żarciem i piciem....Zapłacone co trzeba żreć i pić cała dobę
Oczywiscie jestem stary egoista bo nie pomyślałem, że taki basen może byc dobry dla dzieciaków....Ale czy na pewno, będa chciały moczyć sie w tym basenie ?? Wyżej pokazany basen który miałem na oku przez trzy dni, nie był za bardzo okupowany przez dzieciaków, których tam było dwoje. Rano wędrowały nad morze, a po południu, tak jak pisze chyba juz były wymoczone tym Jadranem
Ale oczywiście nie odradzam nikomu basenu.... Jest demokracja, Jak ktos ma presje na kwaterę z basenem, czyli bardziej basenikiem, to czemu nie ?? Brać ..
.....

.png)

..png)
.png)