.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Opcja basenu i śniadań wszędzie cenę mocno podbija, a jeszcze jak rezerwacja przez booking i mega konkretna lokalizacja to nie ma co porównywać do bezpośredniej rezerwacji w dowolnym miejscu w danym regionie i bez tych udogodnień.....
.png)
marekkowalak napisał(a):Może mnie ktoś oświeci, bo ja nigdy nie mogłem zrozumieć, po co komuś na kwaterze basen, skoro jedzie nad czysty i ciepły Adriatyk...
Argument fotek na instagrama czy tym podobny ściek pomijam...

.png)
piekara114 napisał(a):Z ciekawości jaką miałeś miejscówkę w planie w Sutivanie? Rok temu tam byłam i szukałam noclegów dla siebie 2 i dla szwagra 2+2... Może akurat mam ich ofertę na mailu?
marekkowalak napisał(a):Może mnie ktoś oświeci, bo ja nigdy nie mogłem zrozumieć, po co komuś na kwaterze basen, skoro jedzie nad czysty i ciepły Adriatyk...
Brasilia napisał(a):Ja też nie widzę sensu szukania apartamentów z basenem... po całym dniu plażowania mam w tym basenie zrelaksować się,
.png)
"Trajgul"]
Jakbyście uważniej czytali, to nie trzeba byłoby wyjaśniać, że nie pisaliśmy (ja i Piekara) o Chorwacji i Adriatyku. Sam wspomniałeś Szwajcarię, a ja zrobiłem porównanie cenowe do innych wysp. Gdyby nie Twój wpis, to bym pewnie nie zaczął w ogóle o tym pisać.
Klapki na oczach 
.png)
.png)
adamosos napisał(a):W kwestii basenu - z tak prozaicznego powodu że młody ma jakieś uczulenie i nie bardzo cokolwiek pomaga, jak posiedzi w słonej wodzie na słońcu, to po 3-4 dniach zaczyna mieć wysypkę która po wejściu do słonej wody piecze jak cholera.
.png)
adamosos napisał(a):Z ciekawości (ktoś pisał że nie znajdzie w dobrej cenie w Gre) wrzuciłem na bęben kilka miejscówek na Krecie - 2 tygodnie 26.07 - 9.08 - mam mnogość kwater między 3,5 K - 5 K za te dwa tygodnie (2 osoby). Niektóre należy odrzucić ale i tak dużo jest bardoz sympatycznych.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Tak się Młodemu dzieje na campach?
.png)
Trajgul napisał(a):Jakbyście uważniej czytali, to nie trzeba byłoby wyjaśniać, że nie pisaliśmy (ja i Piekara) o Chorwacji i Adriatyku. Sam wspomniałeś Szwajcarię, a ja zrobiłem porównanie cenowe do innych wysp. Gdyby nie Twój wpis, to bym pewnie nie zaczął w ogóle o tym pisać.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko