napisał(a) Trajgul » 18.04.2025 07:58
piekara114 napisał(a):Z ciekawości jaką miałeś miejscówkę w planie w Sutivanie? Rok temu tam byłam i szukałam noclegów dla siebie 2 i dla szwagra 2+2... Może akurat mam ich ofertę na mailu?
Villa Anni, 85E za pokój 2+1 (na ich stronie), teraz musiałbym mieć większy.
marekkowalak napisał(a):Może mnie ktoś oświeci, bo ja nigdy nie mogłem zrozumieć, po co komuś na kwaterze basen, skoro jedzie nad czysty i ciepły Adriatyk...
Jakbyście uważniej czytali, to nie trzeba byłoby wyjaśniać, że nie pisaliśmy (ja i Piekara) o Chorwacji i Adriatyku. Sam wspomniałeś Szwajcarię, a ja zrobiłem porównanie cenowe do innych wysp. Gdyby nie Twój wpis, to bym pewnie nie zaczął w ogóle o tym pisać.
Brasilia napisał(a):Ja też nie widzę sensu szukania apartamentów z basenem... po całym dniu plażowania mam w tym basenie zrelaksować się,
To tak jakbym ja napisał, że nie widzę sensu całodniowego plażowania ale nie napiszę

Jak już wspomniałem pisałem o greckich wyspach, a tam takich przybytków (basenów) od groma. A, że nie latamy z biurem podróży do hoteli na "alle" to szukamy czegoś bardziej kameralnego czyli aparthoteli z basenem, co jest wg mnie idealnym rozwiązaniem. Mam nadzieję, że nie muszę Ci się tłumaczyć, z tego, że basen jest wartością dodaną szczególnie dla dzieci, i korzystają z niego nawet do godz. 22 oraz bardzo często po powrocie z plaży.