Dla mnie to nie jest ckliwe i nie płaczę.
Nie tylko nasi zawodnicy zawiedli...
Djokovic, Villiams .... wczoraj mistrz olimpijski w dysku.
.png)
.png)
.png)
anakin napisał(a):Rozumiem, że nad tym się trzeba pochylić?:
Jednak mnie zastanawiają i bolą słowa (ciężko to nazwać krytyką) - wypełnione nienawiścią do nas, do naszej pracy. Wypowiada się je bardzo łatwo, zbyt szybko i najcześciej anonimowo. Rozumiem frustracje bo komuś nie poszło, ale z drugiej strony szanujmy siebie i naszą pracę. Podejrzewam ze taka osoba gdyby choć na jeden dzień "weszła" w nasze buty zmieniła by zdanie a przynajmniej usunęła "swoją krytykę" bo źle by się z tym czuła.
Nie widzę w tym wątku żadnej nienawiści*, a jedynie rozczarowanie.
Jak dla mnie Czerniak powinien napisać jedno zdanie - Tak, daliśmy d....Sorry.
I bardziej by to do mnie przemówiło niż jakieś ckliwe wynurzenia, mające na celu.......... nie wiem........popłakać się mam?
edit:
*Małe sprostowanie, bo to:rafalisko30 napisał(a): brawo Polaczki biedaczki
to wiocha, nic więcej.
.png)
.png)
.png)
rafalisko30 napisał(a):Kurcze, a mogłem kibicować w nocy naszym, a tak to odpadły siatkarki plażowe i Kszczot, który w dodatku do tej pory nie wie dlaczego. Ja mu nie pomogę, bo też nie wiem. Na szczęście do finału awansował Lewandowski, może nawet nie będzie ostatni.
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Kurcze, a mogłem kibicować w nocy naszym, a tak to odpadły siatkarki plażowe i Kszczot, który w dodatku do tej pory nie wie dlaczego. Ja mu nie pomogę, bo też nie wiem. Na szczęście do finału awansował Lewandowski, może nawet nie będzie ostatni.
Widzę, że cieszą Cię tylko niepowodzenia....
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.