Ale o co chodziło z tą Niemką to nie wiem w dalszym ciągu.
.png)
.png)
wojan napisał(a):turan napisał(a):-turan napisał(a):---
Ło matko Turan .... wszyscy tu już znamy Twoje poglądy polityczne i nie musisz ich przy każdej okazji przypominać ...To jest wątek o olimpiadzie, Anita Włodarczyk przed chwilą zdobyła medal i z tego się cieszmy ...
.png)
Jacek S napisał(a):Bardzo ładny konkurs.![]()
.png)
Kiepura napisał(a):Ale o co chodziło z tą Niemką to nie wiem w dalszym ciągu.
Tu masz z grubsza opisane
http://www.sport.pl/londyn2012/1,125850,12292327,Londyn_2012__Jak_Betty_Heidler_wyrwala_braz_sedziom.html
.png)
GSM napisał(a):Te miliony oglądające występy na Igrzyskach kontra historyczne ME w Polsce to żadna różnica tak naprawdę ponieważ na Igrzyskach jest tego bardzo dużo i przez cały dzień,a ME= dwa mecze(a w dalszej fazie jeden) dziennie wieczorem.
GSM napisał(a):Ogólnie piłka nożna jest światowym sportem numer 1 więc jako taka przyciąga większą uwagę aniżeli inne pojedyncze sporty,ale jako całość raz na lata tworzą coś szczególnego
Kiepura napisał(a):Trzy godziny i nic![]()
![]()
Żadnego responsu![]()
![]()
![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):... informuje, że czasy olimpijskiej turystyki się skończyły i sejf z kasą zostaje zamknięty a na następne Igrzyska pojadą zawodnicy z ponadprzeciętnymi wynikami, czyli może pojechać kilku.
.png)
weldon napisał(a): Tajner czy któryś tam odpowiadał, że jeżeli nie będziemy brali udziału w międzynarodowych turniejach
weldon napisał(a):Dziś chód na 50 km ... Emocje będą ?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Zgoda, ale brać udział w zawodach, to jedno a pojechać na Igrzyska gdy jest szansa na 8 dziesiątkę, to drugie.
.png)
Jacek S napisał(a):Dzięki.
Wychodzi na to, że mamy dużo szczęścia z tym srebrem...szkoda Chinki-kruszynki...
.png)