Niedowiarkom podpowiem, że złapane w kadr przez Damiana krajobrazy są kolorystycznie tylko trochę "lepsze" od oryginału....
Dzięki tym fotkom fajnie było się poczuć jakbym tam wczoraj był....
.png)
.png)

.png)
CROberto napisał(a):Byłem w tych miejscach,twoje fotki w mojej opinii należą do jednych z najlepszych z tej wyspy....![]()
.png)
majeczka napisał(a):CROberto napisał(a):Byłem w tych miejscach,twoje fotki w mojej opinii należą do jednych z najlepszych z tej wyspy....![]()
Również wielokrotnie przebywałam na Hvarze, że tak skromnie powiem, ogółem z siedem razy. Fotki Damiana na pewno są ciekawe i fajne, ale czy jednak najlepsze z tej wyspy?

.png)
CROberto napisał(a):
Lednice,ten Twój HDR to siódma ligapo obróbce wygląda jak z kliszy kodaka
![]()
Btw
SingSing74 , uważam że część Twoich spostrzeżeń jest trafionych ...
.png)
SingSing74 napisał(a):minimartini pochwaliła cię za zdjęcie z kotkiem, a ty odpisujesz, że to niedbale zrobione zdjęcie. Pewnie gdybyś się przyłożył, to mógłbyś zrobić z niego ocelota, ale to już wykracza poza HDR.
Potem sviva przyznał, że spośród swych 3000 zdjęć, żadne nie dorównuje twojemu, a ty mu na to, że swoimi obawiasz się o pojemność serwera. To było niegrzeczne.
Piszę tak dlatego, że część osób oglądających twoją relację, nie dość, że ma nadzieję robić podobne focie, to niektórzy planują pod wpływem tych obrazów organizować swoje wakacyjne plany, choć kilka relacji z tej wyspy czytali dużo wcześniej.
Co powie z_byszek żonie, która nie dostrzeże w rzeczywistości tej kolorystyki i dynamiki, którą ukazałeś na swoich obrazach?
.png)
.png)
Damian78 napisał(a):...zaczynam mieć zagwozdkę, czy "pisać" dalej i pokazywać zdjęcia przedstawiające "nieprawdę" a tym samym być posądzanym o próbę doścignięcia mistrza w tej dziedzinie, czyli rząd Korei Północnej.
.
.png)

.png)
SingSing74 napisał(a):Opisuj, opisuj, tylko żeby dla zachwyconych efekt nie okazał się taki
Mikromir napisał(a):Spoko Damian, jasne, że pisz.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży