Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Uaktualniłem stany na dzień 17 marca. ......... jest już + 1200 a było minus ponad 2000
Ponadto wczoraj zobaczyłem Mbank i nawet wydrukowałem sobie umowę do aktywacji eMaklera.
Jednak w międzyczasie zaglądnąłem do maklerów PKO BP a tam mam wszystko pootwierane....
tylko kupować-sprzedawać ...... i zarabiać ( w żadnym przypadku nie tracić)
Teraz tylko poproszę o wskazówki co kupić abym nie poszedł "ze skarpetkami"
Ja to już mam wyrzuty sumienia, że brałem udział w namawianiu kolegi na tą akcję A co dopiero, wskazywać konkretnie ? Nie, nie odważę się, zbyt poważna sprawa. Woka, pilnuj się i obserwuj uwaznie. Słuchaj, patrz, obserwuj, czytaj, analizuj. Teraz to już cała sprawa w twoich rękach
Jeżeli chodzi o mnie to nie zajmuję się na poważnie petrolem i odradzam wszystkim poważniejsze angażowanie się w tą spółkę. Drugi raz to numer z EBOR-em, lub inne podobne wydarzenie tu sie nie powtórzy. Tylko ropa może go wynieść. A ta, to jest, ale chyba u ryśka k. w uchu. Reasumując, z dala, ale wiedzieć co w petrolu piszczy Taki mój pogląd. Hej.
Ja inwestuję od dawna w cztery "kochane literki" [KGHM] oraz w firmy, które stricte są związane z produktami wytworzonymi przezeń- kombinat to nie tylko miedź, jak się wydaje większości, to także złoto, srebro,ren,ołów. Pomijam resztę...
Petrol to tak jak pisałem sporo postów wcześniej spółka absolutnie spekulacyjna i tylko informacja o dotarciu do imponujących złóż może moje zdanie zmienić.
Udało mi się na niej raz zagrać DT-owo i to ze znacznym sukcesem.
Mam zbyt mało akcji żeby się martwić, ale wystarczająco, żeby się cieszyć jak wzrośnie.