napisał(a) AdamSz » 12.03.2011 15:54
To się jakby zgadzamy

miło w tej ciągłej atmosferze kłótni na różnych forach

Co do hawe i ace, to jestem przekonany, że tu moze być dobrze. Chociaż ace, przychody dobre, ale zysk netto ostatnio taki na krawędzi, ale technicznie też potwierdzam, bardzo obiecująco. Opt, to póki co traktuję jak siedzenie na podciętej gałęzi, może byc jeszcze z jedno wystząsanie. Generalnie nastroje są słabe, zobaczymy. ......................................................
Niepokoi mnie jednak wizja poważnego tompnięcia na szerokim rynku. Ostatnie newsy wskazują, że jest b.żle. Chociaż jestem pod wrażeniem japońskiej technologii w budownictwie. Gdzie indziej przy 9 R byłoby morze ruin i dziesiątki tysiecy ofiar. A tu proszę, opłacił się im ten wysiłk naukowy i kasa, którą włożyli na nowe technologie. ...................................... Kurcze, to lubi krążyć, oby nie wywaliło gdzieś w Kaliforni, Meksyku, czy w basenie m. śródziemnego, nie daj bóg w Chinach. ........................................................... jedno pewne, jutro w Azji zamknięcie głebokie (-) - sy. Ciekawe jak zareagują Chiny. Hej