Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 20:50

No tak, tak to sie robi. Przecież wiekszośc banków maja swoje internetowe witryny maklerskie przy kontach. Klik i poszło, klik i weszło i dalej góra albo dół :wink: :wink: :wink:
..............................................

Nie wyobrażam sobie teraz dzwonienia do maklera w sprawie zakupu lub sprzedaży akcji. Czy to wogóle jeszcze działa ?????? Hej.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2011 20:55

Crayfish napisał(a): ...

Czekaj ... powoli mi wytłumacz.
Ja mam rachunek maklerski w PKO BP. Mam i tam sobie spokojnie spoczywa ( ale wiem, że mam).

Czy chcesz powiedzieć, że akcje kupię poprzez ten właśnie rachunek. :?: Nigdy tego nie robiłem ( prawdą jest, że też nie szukałem i nie myślałem nad tym). :(
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 20:58

A jak zlecasz te fundusze w mbanku, telefonicznie czy klikowo
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2011 20:59

AdamSz napisał(a):No tak, tak to sie robi. Przecież wiekszośc banków maja swoje internetowe witryny maklerskie przy kontach. Klik i poszło, klik i weszło i dalej góra albo dół :wink: :wink: :wink:
..............................................

Nie wyobrażam sobie teraz dzwonienia do maklera w sprawie zakupu lub sprzedaży akcji. Czy to wogóle jeszcze działa ?????? Hej.

Przecież kupuję poprzez Mbank. Jest "zakładka" do zakupu.
....... czekam (jak pisałem) kilka dni. ( wedle Banku do 7 dni)
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 17.03.2011 21:00

Woka.

Weź no odrobinę wysiłku i zobacz co tam masz.
Ja mam w BOŚ więc nie znam systemu PKO BP.

Ale zobacz tu:
http://www.dm.pkobp.pl/index.php/id=oferta/zone=-1/section=ogol

Nie wiem czy masz kanał internetowy rachunku otwarty.
Musisz poczytać na spokojnie i sprawdzić.
I używaj czasami GOOGLE.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 21:07

Przepraszam, że się wtrącam, ale tam (mbank) też jest chyba opcja do kręcenia akcjami na bieżąco z podglądem na notowania. Czy nie ?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 17.03.2011 21:22

W mBanku jest zakładka.........inwestycje, jeśli dobrze pamiętam.
Masz podgląd online, w czasie rzeczywistym, więc na bieżąco reagujesz.
Kasa po sprzedaży do wyciągnięcia, jak napisał Crayfish po 3 dniach roboczych, ale do ponownych zakupów akcji od razu.

Mam konto w mBanku i korzystam tam z zakupów akcji, ale mam też na cdm24 i ten drugi bardziej mi leży.

Jak chcesz dokładnych instrukcji, to pomożemy, ale musisz być pewny, że chcesz inwestować sam, decyzje będziesz podejmować na własne ryzyko......... :twisted:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 21:34

Woka, ty sobie jaja chyba robisz. Wszedłem teraz na mbank demo. Wszystko jest, emakler, notowania w realu. Tylko działać hej.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 21:42

A poza tym, czy my sie panowie nie zapomnielismy :wink: Zamiast o regionach, zatoczkach, plażach, wodzie, gdzie czysta bardziej, a gdzie bardziej bardziej, to my ..... hehehe :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 17.03.2011 21:53

AdamSz napisał(a):A poza tym, czy my sie panowie nie zapomnielismy :wink: Zamiast o regionach, zatoczkach, plażach, wodzie, gdzie czysta bardziej, a gdzie bardziej bardziej, to my ..... hehehe :wink:

Adam no my właśnie tu chcemy na te plaże zarobić 8) :lol: :P
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2011 21:55

AdamSz napisał(a):Woka, ty sobie jaja chyba robisz. Wszedłem teraz na mbank demo. Wszystko jest, emakler, notowania w realu. Tylko działać hej.

Żadnych jaj. Piszę poważnie.
Teraz sobie kojarzę, że chyba jest tam "emakler" ale chyba to trzeba jakoś aktywować.

Zakup natychmiast, podgląd na żywo ..... nooo, Panowie, toście mnie teraz zdruzgotali. .......... ale jestem .. jestem chyba do d.... albo taki ze mnie inwestor.
Jak widać z powyższego ... nie kłamałem. Na giełdzie i instrumentach pomocnych nie znam się. Jednak postaram się to w wolnej chwili rozeznać, choćby na próbę "zagram" sobie.

Pierwsze fundusze jakie posiadałem to najpierw nabyłem przy okienku w banku a od niedługiego czasu poprzez Mbank. Więcej nie myślałem. Myślę teraz przy okazji tej dyskusji ... jakby nie to, zapewne nic bym nie myślał.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 21:55

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, kol. Kaszubski..., tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
............................
Z tego co jest na demo, to jest wszystko, co potrzeba. Co do procedury aktywacji, zorientuj się. Woka, tylko bez szaleństwa, żeby nie było 8O . powodzenia :wink:
Ostatnio edytowano 17.03.2011 22:03 przez AdamSz, łącznie edytowano 2 razy
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2011 21:57

kaszubskiexpress napisał(a):
AdamSz napisał(a):A poza tym, czy my sie panowie nie zapomnielismy :wink: Zamiast o regionach, zatoczkach, plażach, wodzie, gdzie czysta bardziej, a gdzie bardziej bardziej, to my ..... hehehe :wink:

Adam no my właśnie tu chcemy na te plaże zarobić 8) :lol: :P

No, właśnie. Ja też tak chcem.... :wink: :lol:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 17.03.2011 22:01

Z tego co jest na demo, to jest wszystko, co potrzeba. Co do procedury aktywacji, zorientuj się.
..................................
Woka, tylko bez szaleństwa, żeby nie było 8O 8O 8O . powodzenia i umiaru życzymy (pewnie wszystkie 3 i ten w więzieniu). :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2011 22:16

Ok. Bendem uważał...se. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone