.png)
mireks napisał(a):Milka. napisał(a):no to widać co się komu podoba... dla mnie Primosten to najwieksze rozczarowanie (9 X w Cro) , kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym miejscem
No to jakie polecasz miejsce.
.png)
Milka. napisał(a):mireks napisał(a):Milka. napisał(a):no to widać co się komu podoba... dla mnie Primosten to najwieksze rozczarowanie (9 X w Cro) , kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym miejscem
wszystko co jest na południe od Splituzupełnie inne plaże, ciepla woda i ten prawdziwie dalmacki klimat
.png)
mireks napisał(a):Milka. napisał(a):mireks napisał(a):Milka. napisał(a):no to widać co się komu podoba... dla mnie Primosten to najwieksze rozczarowanie (9 X w Cro) , kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym miejscem
wszystko co jest na południe od Splituzupełnie inne plaże, ciepla woda i ten prawdziwie dalmacki klimat
A wiesz że bardzo często woda jest cieplejsza w okolicach Szibenika niż w okolicach makarskiej.
Trochę zwiedziłem Chorwację i twierdzę że klimat w Primostenie jest dużo fajniejszy niż w Tucepi czy Podgorze,nie piszę że Primostein jest lux,ale ma starówkę na półwyspie,dobre wino i wiele innych zalet.
Ja też wolę południe lub wyspy ale nie pisz że wszystko od Splitu ma dalmacki klimat,bo ja twierdzę że właśnie tu brakuje prawdziwego klimatu nie licząc kilka miejscowości na palcach.
Jedź na wyspy albo płw.Peljesać,zobaczysz różnicę.
Każdy odbiera inaczej.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne