.png)
.png)
.png)
kolo napisał(a):Witam
Później węgry przeleciałam na całym zbiorniku (pośrodku ęgier nie pamiętam miejscowości jest taki kompleks TESCO i inne markety i przy rondzie jest stacja z gazem tankowałem tam w drodze powrotnej drogo ale i tak taniej niż na benzynce)
.png)
volare77 napisał(a):Witam!
Wczoraj wracałem. Trasa idealna pusta, zero postojów na
granicach. Odcinek w Słowenii na ukończeniu. Poza tym
żadnych trudności. Na Węgrzech stacja z LPG w Repcelaku
dokładnie w połowie drogi 86
Szerokiej drogi!
.png)
volare77 napisał(a):Witam!
.png)
MateuszS napisał(a):volare77 napisał(a):Witam!
Co to znaczy odcinek w Słowenii na ukończeniu. Ja przekraczalem granice w Redics i jechalem krotki kawalek przez Slownie?
W tym roku zastanawiam się czy nie pojechac do Lentnye, z mapy wegier wynika ze jest ma kawalek autostrady wegierskiej M70 i wjezdza sie prosto na autostrade w HR. Ktos moze testował?
.png)
dzimaj napisał(a):MateuszS napisał(a):volare77 napisał(a):Witam!
Co to znaczy odcinek w Słowenii na ukończeniu. Ja przekraczalem granice w Redics i jechalem krotki kawalek przez Slownie?
W tym roku zastanawiam się czy nie pojechac do Lentnye, z mapy wegier wynika ze jest ma kawalek autostrady wegierskiej M70 i wjezdza sie prosto na autostrade w HR. Ktos moze testował?
spoko , jedź przez letenye, jest tam kawalek autostrady przed granica, i od razu wpadasz na autoseste w cro, wg mnie lepiej niz przez ten redics , bo o jedna granice mniej
.png)
daisykf napisał(a):dzimaj napisał(a):MateuszS napisał(a):volare77 napisał(a):Witam!
spoko , jedź przez letenye, jest tam kawalek autostrady przed granica, i od razu wpadasz na autoseste w cro, wg mnie lepiej niz przez ten redics , bo o jedna granice mniej
POPIERAM, tak jeżdze
MateuszS napisał(a):http://www.motorway.hu/resource.aspx?ResourceID=MATRICA_TABLAZAT02
według tego dokumentu odcinek jest bezpłatny
.png)
pascalek napisał(a):MateuszS napisał(a):http://www.motorway.hu/resource.aspx?ResourceID=MATRICA_TABLAZAT02
Raczej jednak ten kolorek wskazuje na płatny. Zresztą przed wjazdem są tablice o "vignette" i kontroli video. Autostradę można bez problemu objechać, jest jej o ile pamiętam jakieś 10-15 km, więc mała strata.
MateuszS napisał(a):pascalek napisał(a):MateuszS napisał(a):http://www.motorway.hu/resource.aspx?ResourceID=MATRICA_TABLAZAT02
Raczej jednak ten kolorek wskazuje na płatny. Zresztą przed wjazdem są tablice o "vignette" i kontroli video. Autostradę można bez problemu objechać, jest jej o ile pamiętam jakieś 10-15 km, więc mała strata.
Albo źle widze ale pisze Toll-free for vehicels D1.
Kolor taki sam jak odcinek Rajka - E86 który też jest bezpłatny dla osobowych. W zeszłym roku jadą z Chorwacji w przy wjeździe na M1 na Budapeszt pisało Winieta a na Wiedeń nie pisało.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi