Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 04.10.2008 15:33

:P A my se kupili za 12 kuna w sklepie Studenac....
I już była na autku na zlocie.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.10.2008 15:34

A widziałem widziałem :lol: tyle, że moja ma 90 cm na 150 :D
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 04.10.2008 15:40

:P To se maszt będziesz musiał do auta przykręcić :lol: :lol: :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.10.2008 15:44

Już mam :lol: nie widziałeś :?: 90 cm antenę nie składaną za to sztywną :devil:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 04.10.2008 15:56

Przed Firlejem jak jechaliśmy razem z Olkiem z flagami na zlot to się ludziska odwracali.
Fajnie by było na jubileuszowym zlocie zobaczyć wszystkie zlotowe autka z takimi flagami.
A ja durny mogłem kupić całą garść ale nie pomyślałem.
Może Bojana mógłby ktoś uruchomić....byłby fajny akcent.
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 05.10.2008 22:29

Flaga chorwacka-super, ale gdyby tak każdy miał flagę cro.pl :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.10.2008 09:07

Leszek Skupin napisał(a):To sobie nabyłem drogą kupna na alledrogo

Flagę Chorwacji a co :?: :lol:

Se już wisi :twisted: we firmie, a co :?: :lol:

Obrazek

:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 09:27

Leszek Skupin napisał(a):

Obrazek

Pomysł miałeś genialny...będę musiał także zaopatrzyć się w taką flagę... :lol:
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 07.10.2008 11:51

Nie ma to ja byc panem samego siebie...u mnie w firmie by to nie przeszło :?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 07.10.2008 13:00

Jacek L napisał(a):[...]a tak na poważnie to faktycznie PZU to oszołomy - nie chcę opisywać swojego przypadku , powiem w skrócie - kupiłem auto z dość sporym silnikiem (2700) u swojego ubezpieczyciela miałem zniżki 60% i zapłaciłbym 457 zł na rok (OC) spóźniłem się z wypowiedzeniem umowy o 2 dni - no i zapłaciłem za to auto 1480 zł za rok - niech to będzie przestrogą dla innych - wszyscy, byle nie PZU !!!

Chyba coś Ci spieprzyli wyliczenia, ponieważ ja na koniec września robiłem OC w PZU i przy jednorazowej wpłacie (-5%) i 60% zniżki zapłaciłem 708 zł. za silnik 3200 ccm 8O , a to o połowę mniej od Ciebie... :!:

Z Assistance tez nie miałem nigdy kłopotów :) , a często korzystam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 07.10.2008 19:49

Se już wisi :twisted: we firmie, a co :?: :lol: :papa:

Obrazek

Muszę zmienić w końcu firmę z państwowej :!: co najwyżej mogę kubek sobie postawić :wink:

Obrazek

Kosztował 35kn w Omisiu i nic lipy taniej nie mogłem zjechać. Dalej nie polecam zakupów w tej mieścinie ale ten kubek musiałem mieć :twisted:

W autku na tylnej szybie wisi proporczyk Hrvatska, a przy kluczach dynda brelok Croatia :lol:

ps. Leszku mój kubek pasował by w Twoim biurze do flagi, a jak z niego herbatka smakuje :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2008 20:03

Lechu w państwowej taką flagę walnąłeś czy w twojej bo jak ja bym se powiesił taką flagę to szef by mnie powiesił obok niej.

pozdav
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.10.2008 08:18

Jakbym był czyimś szefem to bym mu kazał taką flagę powiesić, ale nie jestem .... więc musiałem sam powiesić :mrgreen:

W swojej karierze nie pracowałem w państwowej firmie... jestem sam sobie sterem, okrętem, żeglarzem ;)

P.S. Popiel a w państwowej firmie to można piwo pić :?: :devil:... fajna puszka ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.10.2008 08:53

jorgus111 napisał(a):
Jacek L napisał(a):[...]a tak na poważnie to faktycznie PZU to oszołomy - nie chcę opisywać swojego przypadku , powiem w skrócie - kupiłem auto z dość sporym silnikiem (2700) u swojego ubezpieczyciela miałem zniżki 60% i zapłaciłbym 457 zł na rok (OC) spóźniłem się z wypowiedzeniem umowy o 2 dni - no i zapłaciłem za to auto 1480 zł za rok - niech to będzie przestrogą dla innych - wszyscy, byle nie PZU !!!

Chyba coś Ci spieprzyli wyliczenia, ponieważ ja na koniec września robiłem OC w PZU i przy jednorazowej wpłacie (-5%) i 60% zniżki zapłaciłem 708 zł. za silnik 3200 ccm 8O , a to o połowę mniej od Ciebie... :!:

Z Assistance tez nie miałem nigdy kłopotów :) , a często korzystam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja w zeszłym roku zrezygnowałem z PZU i zdecydowałem się na Commercial Union...dla mnie tam były najkorzystniejsze warunki...
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 08.10.2008 09:37

alessandro1977 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):

Obrazek

Pomysł miałeś genialny...będę musiał także zaopatrzyć się w taką flagę... :lol:

Kupuj szybciutko alessandro to może jeszcze zdążysz na dzisiejsze Święto Niepodległości zawiesić :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 166
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone