I już była na autku na zlocie.
.png)
.png)

.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):To sobie nabyłem drogą kupna na alledrogo
Flagę Chorwacji a co![]()

Leszek Skupin napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):To sobie nabyłem drogą kupna na alledrogo
Se już wisiwe firmie, a co
![]()
.png)
Jacek L napisał(a):[...]a tak na poważnie to faktycznie PZU to oszołomy - nie chcę opisywać swojego przypadku , powiem w skrócie - kupiłem auto z dość sporym silnikiem (2700) u swojego ubezpieczyciela miałem zniżki 60% i zapłaciłbym 457 zł na rok (OC) spóźniłem się z wypowiedzeniem umowy o 2 dni - no i zapłaciłem za to auto 1480 zł za rok - niech to będzie przestrogą dla innych - wszyscy, byle nie PZU !!!
.png)
Leszek Skupin napisał(a):To sobie nabyłem drogą kupna na alledrogo
![]()
![]()
.png)
... fajna puszka jorgus111 napisał(a):Jacek L napisał(a):[...]a tak na poważnie to faktycznie PZU to oszołomy - nie chcę opisywać swojego przypadku , powiem w skrócie - kupiłem auto z dość sporym silnikiem (2700) u swojego ubezpieczyciela miałem zniżki 60% i zapłaciłbym 457 zł na rok (OC) spóźniłem się z wypowiedzeniem umowy o 2 dni - no i zapłaciłem za to auto 1480 zł za rok - niech to będzie przestrogą dla innych - wszyscy, byle nie PZU !!!
Chyba coś Ci spieprzyli wyliczenia, ponieważ ja na koniec września robiłem OC w PZU i przy jednorazowej wpłacie (-5%) i 60% zniżki zapłaciłem 708 zł. za silnik 3200 ccm, a to o połowę mniej od Ciebie...
![]()
Z Assistance tez nie miałem nigdy kłopotów, a często korzystam
![]()
![]()
.png)
alessandro1977 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):To sobie nabyłem drogą kupna na alledrogo
![]()
Pomysł miałeś genialny...będę musiał także zaopatrzyć się w taką flagę...