Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sveta Nedjelja na Hvarze - poszukuję namiaru na apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 15.01.2010 20:19

Zebik, nie przejmuj się tak :D Wiesz, jak to się mówi o gustach :wink: Moim zdaniem Jelsa to bardzo urokliwe miasteczko. Nie wiem, czy oglądałeś ją sobie np. tutaj :wink: Czy taka starówka może się nie podobać? :D

To prawda, że w czasie bury solidnie wieje. Odczuliśmy to bardzo w nocy w namiocie. Ale okoliczne skaliste plaże (np. w zatoczce Grebisce) bardzo fajne, no i "życie podwodne" rewelacyjne :!:

Mi z kolei nie podobała się Vrboska - jedna ulica wzdłuż portu to niewiele. Mało knajpek, w których można przysiąść wieczorami. Nocne życie w Jelsie jest na pewno ciekawsze, a przy tym nie jest ona tak gwarna i snobistyczna jak miasto Hvar. Więc to miejscowość na tyle duża, żeby się w niej nie nudzić wieczorami i na tyle mała, żeby nie czuć się zmęczonym zgiełkiem.
Wszystko od tego zależy, na czym Ci zależy :wink:

Moim zdaniem Jelsa ma "klimat" i tyle! :D Ja go poczułam, może Tobie też się spodoba. To, czy dane miejsce nas zachwyci, zależy od wielu czynników, takich jak: pora dnia, nasz nastrój, towarzystwo, znalezienie interesującej konoby etc. Często nie da się powiedzieć, dlaczego jakieś miasteczko nam się podoba, po prostu dobrze się tam czujemy. Czego i Tobie w Jelsie życzę :D

Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2010 20:29

maslinka napisał(a):Zebik, nie przejmuj się tak :D Wiesz, jak to się mówi o gustach :wink: Moim zdaniem Jelsa to bardzo urokliwe miasteczko. Nie wiem, czy oglądałeś ją sobie np. tutaj :wink: Czy taka starówka może się nie podobać? :D

Oczywiście, że widziałem piękne zdjęcia i dlatego zachodzę w głowę czemu Jelsa jest krytykowana. Rozumiem argumenty Kasi bo ona z bliska ma największą wiedzę o miasteczku i klimacie tam panującym. Pożyjemy, zobaczymy - będę, ocenię i przekażę informację czy mi się podobało - ze zdjęć myślę,że powinno.

maslinka napisał(a):To, czy dane miejsce nas zachwyci, zależy od wielu czynników, takich jak: pora dnia, nasz nastrój, towarzystwo, znalezienie interesującej konoby etc. Często nie da się powiedzieć, dlaczego jakieś miasteczko nam się podoba, po prostu dobrze się tam czujemy. Czego i Tobie w Jelsie życzę :D
Pozdrav :papa:

100 procentowa zgoda.

pozdrawiam Maslinkę.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 15.01.2010 21:10

Ja też bardzo prosziłbym o namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.01.2010 21:23

pawlop napisał(a):Ja też bardzo prosziłbym o namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło na Twoją pocztę.. :papa:
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 15.01.2010 21:25

Dzięki, ale pisałam za męża i pomyliłam się trochę w adresie i ma być pawlop1tlen.pl. Jeżeli nie sprawi problemu wysłąnie jeszcze raz to bardzo proszę :oops:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.01.2010 21:34

pawlop napisał(a):Dzięki, ale pisałam za męża i pomyliłam się trochę w adresie i ma być pawlop1tlen.pl. Jeżeli nie sprawi problemu wysłąnie jeszcze raz to bardzo proszę :oops:

Okey, wysyłam ponownie, potwierdź czy doszło?
Pozdrawiam serdecznie majka :papa:
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 15.01.2010 21:39

znowu błąd , adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.01.2010 21:41

Cóż prawdopodobnie mamy jednak problem, moja poczta odpowiada cyt.

Wystąpiły błędy w polu Do:
- pawlop1.tlen.pl.: W książce adresowej nie znaleziono adresu dla podanego pseudonimu

Podaj proszę o ile to możliwe właściwy adres :papa:
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 15.01.2010 21:43

ten ostatni, poprawny i jeszcze raz przepraszam. :oops:
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 15.01.2010 21:47

Doszło, dzięki wielkie i jeszcze raz przepraszam za kłopot.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.01.2010 21:48

Cieszę się bardzo...:papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.01.2010 11:56

Fajna stronka apartamentu w Sveta Nedjelja: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.01.2010 12:41

Janusz Bajcer napisał(a):Fajna stronka apartamentu w Sveta Nedjelja: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Żadna nowość. Dawno już zapodane namiary kilka razy.

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartamenty IRMING na wyspe Hvar / Sveta Nedjelja

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 17.01.2010 21:13

pasażer napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Fajna stronka apartamentu w Sveta Nedjelja: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Żadna nowość. Dawno już zapodane namiary kilka razy.

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartamenty IRMING na wyspe Hvar / Sveta Nedjelja

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

... Ale po raz pierwszy było to dokładnie 14.03.2007 , godz 21.18 :D
mirek111
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek111 » 19.01.2010 10:15

maslinka napisał(a):Zebik, nie przejmuj się tak :D Wiesz, jak to się mówi o gustach :wink: Moim zdaniem Jelsa to bardzo urokliwe miasteczko. Nie wiem, czy oglądałeś ją sobie np.

Maslinko mialem podobne wrażenia z Jelsy, zresztą potwierdziło się to,
co wcześniej pisałaś, i co zainspirowało mnie aby tam się wybrać.
Dziękuję :!: :!: :!:
Zebik mieszkałem w Grebisce przez 2 tygodnie (lipiec 2009), codziennie wieczorkami niestrudzenie spacerowaliśmy do Jelsy, było cudownie. Osobiście bywałem tam samotnie dodatkowo skoro świt po zaopatrzenie w owoce morza. Miało to swój dodatkowy smaczek.
Wiem co mówię, zwiedziłem sporo miejscowości na Hvarze. Jelsa (wg mnie i mojej rodzinki) jest OK. :)

POZDRAViam!
Mirek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje