Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament Vila Sveta LOKVA ROGOZNICA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mazag1
Plażowicz
apartament Vila Sveta LOKVA ROGOZNICA

Nieprzeczytany postnapisał(a) mazag1 » 30.03.2010 11:07

Witam serdecznie wszystkich Cromaniaków! Od kilku dni śledzę intensywnie forum a ponieważ wybieram się po raz pierwszy z rodzinką (2+1) do Chorwacji. Urlop mamy zaplanowany na drugą połowę czerwca czyli jeszcze przed sezonem. Początkowo upatrzyliśmy sobie Apartament Anita w miejscowości Okrug Donij, ale dzięki uprzejmości Lupus37 dowiedzieliśmy się że pomimo dobrych warunków socjalnych jest tam kiepsko z dojściem do plaży (mamy 4 letnią córeczkę) wobec tego poszukujemy nadal. większość ofert w internecie wspaniale wygląda na zdjęciach ale zawsze lepiej skorzystać z czyjegoś doświadczenia i posłuchać dobrej rady niż sparzyć się przy pierwszym podejściu. Kolejną ofertą którą rozważamy jest Vila Sveta LOKVA ROGOZNICA, chcielibyśmy się czegoś więcej dowiedzieć o tym miejscu. Niestety właścicielka napisała, że termin mają tylko do 19.06. może ktoś poleci jakiś apartament w terminie 19-27.06 lub 14-27.06. w tej lub innej okolicy. Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 30.03.2010 13:12

mazag1 napisał(a): może ktoś poleci jakiś apartament w terminie 19-27.06 lub 14-27.06. w tej lub innej okolicy.

W tym terminie to wyjazd tylko w ciemno :wink: zatrzymasz się tam , gdzie Ci się spodoba...a kwatera sama Cię znajdzie :lol:

ale jak chcesz to możesz poszukać :wink:
Bank kwater

Noclegi w Chorwacji: apartamenty i pokoje
Dick45
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dick45 » 31.03.2010 20:58

jorgus111 ma rację nawet do 15lipca mozesz spokojnie jechać w ciemno .W Lokva Rogożnica zatrzymałem się w ubiegłym roku 1-15lipiec (w ciemno).Miejscowośc malutka (ja takie preferuję) z malutkim sklepikiem i piekarnią.Praktycznie bez żadnych atrakcji.Z dojściem do morza nie jest tak dobrze trzeba przejść przez ruchliwą ulicę górą albo wąskim tunelem pod ulicą.Po stronie morza jest tylko kemping.Gdzie jest willa o której piszesz nie wiem ale dojście do wszystkich domów dość stromo w górę.Tu masz kilka fotek zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Jak chcesz coś jeszcze wiedzieć pisz chętnie odpowiem
[/img]
mazag1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mazag1 » 31.03.2010 23:05

Dick45 dzięki za radę oraz fotki. Jeśli to możliwe prześlij namiary na apartament, bo widzę że był on nad samym morzem i nie ma tam żadnej ruchliwej drogi a i zejście na plażę wygląda wspaniale. Z góry dziękuję
Dick45
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dick45 » 01.04.2010 11:52

mazag1 napisał(a):Dick45 dzięki za radę oraz fotki. Jeśli to możliwe prześlij namiary na apartament, bo widzę że był on nad samym morzem i nie ma tam żadnej ruchliwej drogi a i zejście na plażę wygląda wspaniale. Z góry dziękuję

Ulica dość ruchliwa właśnie jest na zdjęciach widać jej tylko mały kawałek na fotce z balkonu ale jest przejście nad morze wąskim tunelem pod nią.Nie jest to zbyt blisko trzeba zejść z dość stromej górki.Telefonu niestety nie mogę znaleźć pewnie wywaliłem z paragonami ale jak ci okolica się podoba jedz w ciemno ja na początku lipca bez problemu znalazłem apartament dla dwóch osób za 30euro
monia85
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia85 » 23.06.2010 15:20

Ja także byłam w ub. roku w Lokvie, mieszkaliśmy na kempingu, ale był też apartament :D
Podaję link znaleziony przez Janusza:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Z tym zejściem na plażę nie jest tak źle, nie dramatyzujmy :P

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje