Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A ja właśnie wróciłem z Budapesztu.W czwartek przypadkowo załapałem się na prezentcję zawodników z F1,przy jakimś wypasionym hotelu i sklepach sponosrów Hugo Boss i Vodafone.Niestety nie dostałem kawłka tortu z formułką
Nie byłem na F1
Byłem w Budapeszcie z rodzinką parę dni i podczas spacerku wieczornego natrafiłem na prezentację.
Najtańszy bilet na F1 na piątkowy trening kosztował 16 E,sobota i niedziela to oczywiście dużo drożej.
No i nawet okazuje się, że po kwalifikacjach nie można przewidzieć co się stanie. Zaraz po starcie wypadli z walki Alonso, Hamilton, Grosjan i Kobayashi. Swoją drogą Francuz trochę przesadził z tym startem...