weldon napisał(a):...A jak będę z górki jechał, to nie polecę?
Eeeee, kolega nie czytał?
Trzeba gasić silnik i na luzie jechać ile się da.
Toć to podstawa...
no i szprotki w oleju ewentualnie rolmopsy.
Jacek S napisał(a):weldon napisał(a):...A jak będę z górki jechał, to nie polecę?
Eeeee, kolega nie czytał?
Trzeba gasić silnik i na luzie jechać ile się da.
Toć to podstawa...
.
.png)
slapol napisał(a):I pamiętajcie(przypomnę tylko bo temat już był) -
na granicach wymieniamy się szybami, na których ktoś nakleił winietę![]()
Kompatybilność aut i czas przejazdu "kontrahenta" sprawdzamy w kalendarzu wyjazdowym.
misiekiandzia napisał(a):slapol napisał(a):I pamiętajcie(przypomnę tylko bo temat już był) -
na granicach wymieniamy się szybami, na których ktoś nakleił winietę![]()
Kompatybilność aut i czas przejazdu "kontrahenta" sprawdzamy w kalendarzu wyjazdowym.
hehehehe![]()
z tą wymianą szyb z winietami to już poszedłeś kolego slapol po bandzie
![]()
![]()
genialne !!!!!!
![]()
weldon napisał(a):A po co się wymieniacie jak razem jeździcie?
.png)
Bocian napisał(a):weldon napisał(a):A po co się wymieniacie jak razem jeździcie?
No a jak mamy jechać? Najpierw on jedzie 5 km i na poboczu wyjmuje szybę i lasem obok autocesty leci z nią do mnie i ja ją zakładam i jadę 10 km i potem wracam lasem z szybą do niego i tak skaczemy po 5 km...
AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):weldon napisał(a):A po co się wymieniacie jak razem jeździcie?
No a jak mamy jechać? Najpierw on jedzie 5 km i na poboczu wyjmuje szybę i lasem obok autocesty leci z nią do mnie i ja ją zakładam i jadę 10 km i potem wracam lasem z szybą do niego i tak skaczemy po 5 km...
Bez sensu ta szyba.Logiczne w Waszym przypadku jest tylko wymienianie sie żonami.
Bocian napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):weldon napisał(a):A po co się wymieniacie jak razem jeździcie?
Bez sensu ta szyba.Logiczne w Waszym przypadku jest tylko wymienianie sie żonami.
Ale której przykleić winietę?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.