Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fisch Picnic Slatine

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SivyDaro
Globtroter
Fisch Picnic Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 04.08.2009 16:56

Czy ze Slatine wypływa łódka na Fisch Picnic czy tylko z Trogiru?
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 04.08.2009 17:15

SivyDaro napisał(a):Czy ze Slatine wypływa łódka na Fisch Picnic czy tylko z Trogiru?

Ja płynęłam z Trogiru, ale wiem, że jakaś tam firma organizuje FishPicnic i wypływają ze Slatine. Przy czym wydaje mi się, że wszystko i tak załatwia się w Trogirze.
Mam nawet ulotkę- rezerwacja pod numerem mob:+385(0)915150896
dorosły 180kuna dzieck0 do 11 lat 90kuna , do 4 lat za darmo. Wypływają o 9.00 powrót 17
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 05.08.2009 07:23

magdach7 napisał(a):
SivyDaro napisał(a):Czy ze Slatine wypływa łódka na Fisch Picnic czy tylko z Trogiru?

Ja płynęłam z Trogiru, ale wiem, że jakaś tam firma organizuje FishPicnic i wypływają ze Slatine. Przy czym wydaje mi się, że wszystko i tak załatwia się w Trogirze.
Mam nawet ulotkę- rezerwacja pod numerem mob:+385(0)915150896
dorosły 180kuna dzieck0 do 11 lat 90kuna , do 4 lat za darmo. Wypływają o 9.00 powrót 17

Bardzo dziekuje za info,gdyż jadę do Slatiny po raz trzeci i co roku obiecujemy sobie że płyniemy i ciągle brakuje czasu ale w tym roku to już chyba na bank płyniemy :)
Pozdrawiam
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 05.08.2009 07:47

Kiedy będziesz w Slatine? My będziemy od 16-26.08
aldika79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aldika79 » 05.08.2009 13:17

Magdach7, jak wrazenia z pobytu w Slatine? Czy apartamenty w porządku i rzeczywiscie tak blisko plazy, jak to opisywal sprzedawca? (Bedziemy mieszkac w tej samej willi). I jak wygląda droga do Trogiru. Wiele osob wspominalo, ze tworza sie tam ogromne korki, ale moze da sie tę odległość zrobić na nogach?
Pzdr
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 05.08.2009 14:08

aldika79 napisał(a):Magdach7, jak wrazenia z pobytu w Slatine? Czy apartamenty w porządku i rzeczywiscie tak blisko plazy, jak to opisywal sprzedawca? (Bedziemy mieszkac w tej samej willi). I jak wygląda droga do Trogiru. Wiele osob wspominalo, ze tworza sie tam ogromne korki, ale moze da sie tę odległość zrobić na nogach?
Pzdr

aldika79
poczytaj
forum/viewtopic.php?t=23901&postdays=0&postorder=asc&start=30
Nam Slatine podobało się, bo jest to cicha mieścina, która jest jednocześnie dobrą bazą wypadową- może troche woda mniej przeźroczysta w porównaniu z tym co widzieliśmy na Fishpicniku na wyspie Solta, ale nie da się mieć wszystkiego. Do Trogiru jeździliśmy raz na dwa dni bo moja córka jest uzależniona od zakupów. Różnie jest z tymi korkami na moście, czasem samochody przejeżdżały bez problemów czasem wszystko się korkowało. My zostawialiśmy samochód jeszcze przed pierwszym mostem od strony Slatine, pod sklepikami (za darmo) i bez przeciskania się przez mosty. Później spacerkiem do centrum. Na nogach do Trogiru nie polecam- bo to ze Slatine 8km a ao apartamentu powyżej 10km. Ale zawsze można wypożyczyć sobie skuterek- chyba 170kuna za cały dzień ( my zrobiliśmy około 150km- przejechaliśmy cała wyspę i chyba ze 3 razy byliśmy w Trogirze).
Jeżeli masz jakieś pytania pisz spróbuje pomóc.
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 05.08.2009 14:13

toomas napisał(a):Kiedy będziesz w Slatine? My będziemy od 16-26.08

Startujemy 08.08.2009 o 5 rano z Wawy
I jestesmy w Slatine 9-23 sierpien.
Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone