.png)
.png)
stachan napisał(a):Czy są tutaj miłośnicy "Czarnej listy" z James`em Spader`em w roli głównej?
.png)
Gonzales napisał(a):stachan napisał(a):Czy są tutaj miłośnicy "Czarnej listy" z James`em Spader`em w roli głównej?
Przyznam się ze oglądnąłem chyba ze 4 sezony ale "zmęczył" mnie i dałem sobie spokój. Początek był nawet ciekawy ale później stał się zbyt schematyczny jak na mój gust. No i ta irytująca coraz bardziej Megan Boone. Tak więc z miłośnika zrobiłem się krytykiem![]()
Pozdrowienia.
.png)
.png)
.png)
walp napisał(a):Muszę jednak dodać, że jak na najlepszy film minionego roku, który zdobył 3 Oscary (w tym za najlepszy film, najlepszą aktorkę pierwszoplanową i najlepszą reżyserię), a wcześniej wiele prestiżowych nagród m.in. dwa Złote Globy, czy Złotego Lwa w Wenecji, nie zrobił aż tak wielkiego wrażenia jakiego się spodziewałem.

alechandro napisał(a):Ciekawą propozycją jest także polski Klangor ale jeszcze nie ma całego sezonu, póki co jest 5 odcinków, mnie się podoba ale ja bardzo lubię polskie seriale, które uważam są świetne.
.png)
anakin napisał(a):alechandro napisał(a):Ciekawą propozycją jest także polski Klangor ale jeszcze nie ma całego sezonu, póki co jest 5 odcinków, mnie się podoba ale ja bardzo lubię polskie seriale, które uważam są świetne.
Krytycy się rozpływają w zachwytach, ja jednak niekoniecznie.
Oczywiście Jakubik czy Ostaszewska świetni, ale jakoś mnie to nie porwało.
Podobnie zresztą jak "Szadź" ze Stuhrem.
alechandro napisał(a):Kwestia gustu, mnie Klangor przypadł a jak różne są gusta to : dla mnie jeden z gorszych seriali jakie miałem okazję rozpocząć ( 6 razy rozpoczynałem, kończyłem na 607 odcinku ) to "Breaking Bad"...serial, którym wszyscy się zachwycają dla mnie jest do żopy
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.