.png)
alechandro napisał(a):A obejrzyj Gomorrę, El Chapo, Narcos, Życie bez pozwolenia, Bad Blood, Black list...
.png)
alechandro napisał(a):Niewiele takich jest sle Fauda to wisienka na torcie. Możesz ewentualnie skusić się na Six oraz Kontra - HBO Go i podobne klimaty.
.png)
anakin napisał(a):Świetna ta druga część szóstego sezonu "Wikingów"![]()
Zdecydowanie lepsza niż pierwsza, która mnie rozczarowała.
A tu się zgadzamanakin napisał(a):Żal, że to już koniec.
.png)
alechandro napisał(a):No tylko seriale oglądam, filmy są mi obce, Fauda genialny. Przypomniało mi się, że masz jeszcze dwa seriale o podobnej tematyce na faktach : Nasi chłopcy na HBO oraz The Spy na Netflix...jeżeli nie widziałeś to polecam, powinny się spodobać.

Anai napisał(a):Pozwolę sobie nie zgodzić się - mnie 6B trochę rozczarował - gdyby 1 odc. 6B kończył całą serię byłoby, to dla mnie zakończenie i d e a l n e.
.png)
alechandro napisał(a):, Fauda genialny.
.png)
Mam to samoalechandro napisał(a):Też tak mam, kiedy oglądam serial a szczególnie historyczny to pod rękę mam smartfon aby na bieżąco sprawdzać bohaterów, szczegóły danego wydarzenia i wszystko wręcz co związane jest z serialem.
Masz na myśli ekranizację tej książki? https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4606930 ... barcelonie Bo książka mi się podobała....alechandro napisał(a):Teraz obejrzałem "Katedrę w Barcelonie", tylko 8 odcinków ale warto było choć przyznam, że serial genialny wcale nie jest ale jest dobry. Serial dobrze się ogląda i można oko zawiesić na dwóch pięknych aktorkach.
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.