Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Film, opinie, recenzje i inne

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tony montana
Weteran
Re: Film - Opinie, Recenzje I Inne

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 01.07.2020 06:02

III Dark jeszcze przede mną (CHYBA W Cro sobie pooglądamy)
Teraz oglądam 4 sezon The 100.
Mam mieszane uczucia co do tego serialu, głupiutki czasami, ale dobrze się oglada
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 10.08.2020 16:51

Kto nie widział jeszcze, temu polecam serial na hbo go " Opowieść podręcznej" Przejmująca historia i bardzo aktualna w tych chorych czasach.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2020 17:06

Habanero napisał(a):Kto nie widział jeszcze, temu polecam serial na hbo go " Opowieść podręcznej" Przejmująca historia i bardzo aktualna w tych chorych czasach.

Bardo dobry, przyznaję.
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 11.08.2020 17:41

alechandro napisał(a):Ty po 2 odcinkach się zniechęcasz a ja mam się męczyć cały sezon i to za 7 podejściem ? Nie, mnie serial ma zainteresować po pierwszym odcinku. Choć mnie Billions też nie powaliło po pierwszych dwóch odcinkach ale przynajmniej mnie zainteresował. Później już był ogień do końca :wink:

Alex, jestem już po uczcie BB i jestem wniebowzięty. Ochy i achy jak pisałeś wcześniej moim zdaniem w pełni uzasadnione. A sezon 1 faktycznie najsłabszy więc naprawdę nie zniechęcaj się. Po Twoich postach widać, że seriale Cię kręcą, więc wybalansuj obawy i pożądanie i po prostu obejżyj koniecznie .

Ja zabieram się za "Zadzwoń do Saula", głównie ze względu na grającego główną rolę Boba Odenkirka, który miał genialną rolę właśnie w BB
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 05.09.2020 20:34

"Zadzwoń do Saula" skonsumowany. Nie jest tak rewelacyjny jak BB, ale to wciąż ekstraklasa, jeśli chodzi o seriale. A kolejny (ostatni?) sezon już w przyszłym roku... Polecam z czystym sumieniem
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.09.2020 21:12

"Wychowane przez wilki" R.Scotta na HBO (póki co 3 odcinki).
Chyba spodziewałem się czegos lepszego. :?
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 05.09.2020 22:05

Tenet.

Mało zrozumiałem. Ale może jestem ograniczony.

Do połowy jako tako normalnie jeszcze, potem kaszanka.

Świetna muzyka!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.09.2020 14:19

rafalisko30 napisał(a):Alex, jestem już po uczcie BB i jestem wniebowzięty.

Ale poczekaj, piszesz o Breaking Bad ? To ósmy raz mam podchodzić ? Tak, seriale mnie kręcą bo filmy mnie nudzą i nie oglądam ich chyba, że stare klasyki.

A na Netflixie pojawił się serial Cobra Kai. Nie wiem czy wybitny ale warto obejrzeć a kieruje to do osób, które pamiętają czasy "Karate Kid". Dwaj główni bohaterowie 30 lat później - Daniel Larusso oraz Johny Lawrence. Odcinki krótkie więc szybko idzie. Serial przede wszystkim sentymentalny, aż się wzruszyłem bo to już 30 lat. Kaseta wideo z wypożyczalni i wałkowanie w domu na okrągło. szkoda, że tego już nie doczekał Pan Miyagi.
ts.1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts.1 » 06.09.2020 16:37

Pewnie już ktoś polecał ale nie chce mi się szukać, chodzi mi o serial "Yellowstone" z Kevinem Costnerem-polecam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.09.2020 19:55

Mogę też polecić na Netflixie Borgen czyli "Rząd", duński serial polityczny. Jak dla mnie zasługuje na bardzo wysoką notę. Do tej pory myślałem, że Skandynawowie robią dobre tylko kryminały ale zweryfikowałem swój pogląd. Trzy sezony poszły błyskawicznie.
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 06.09.2020 22:07

alechandro napisał(a):
rafalisko30 napisał(a):Alex, jestem już po uczcie BB i jestem wniebowzięty.

Ale poczekaj, piszesz o Breaking Bad ? To ósmy raz mam podchodzić ?

Tak, uważam, że powinieneś się jakoś przemóc, bo potem mógłbyś się skonfrontować z "Zadzwoń do Saula". A moim zdaniem warto
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2021 16:24

No, nie przemogłem się ale nie żałuję bo obejrzałem El Chapo a teraz Black List...cudo !

Dziś pojawił się na Netflixie cały, długo oczekiwany sezon finałowy Wikingów. Porzucę na chwilę Black List i biorę się do Wikingów :D
Jaram się jak mały Kazio...
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 06.01.2021 11:55

Świetny dokument na Canal + VOD

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.01.2021 12:50

Świetna ta druga część szóstego sezonu "Wikingów" :D
Zdecydowanie lepsza niż pierwsza, która mnie rozczarowała.
Żal, że to już koniec.

Choć jeszcze małe conieco ma być.

Za to "Równonoc" zapowiadane jako film na miarę "Dark" to totalne nieporozumienie.
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 06.01.2021 14:55

Właśnie z "drobnym" opóźnieniem zakończyłem przygodę z "Homeland" i wielka szkoda że już więcej nie będzie :cry:
Szukam czegoś w podobnym klimacie. Może coś polecicie?
Dodam że równie dobry serial "The Americans" mam już "zaliczony"

Pozdrowienia.;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Film, opinie, recenzje i inne - strona 251
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone