Obejrzałem oskarowy dokument "Free Solo".
0 30 minut za długi, ostatnie 10 minut ok, ale widziałem w życiu wiele ciekawszych dokumentów.
.png)
.png)

.png)

kaszubskiexpress napisał(a):Pozdrawiam wytrwałych wielbicieli, najbardziej moim zdaniem przereklamowanej produkcji, jaka oglądałem.
.png)
romuald22 napisał(a):Nie do końca jasne jest co oznacza "obejrzałem na życzenie".
anakin napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Pozdrawiam wytrwałych wielbicieli, najbardziej moim zdaniem przereklamowanej produkcji, jaka oglądałem.
No trochę pojechałeś Leon.![]()
Ja zaś uważam, że to jeden z lepszych seriali jakie widziałem.
Obok "Skazanego na śmierć", "Wikingów", "Narcosa", "Lacasa de papel", "Watahy" czy "Ślepnąc od świateł".
Nie da się tego porównać oczywiście, bo każdy z innej "dziedziny"
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):romuald22 napisał(a):Nie do końca jasne jest co oznacza "obejrzałem na życzenie".
Obejrzalem wszystkie sezony na raz w HBO na życzenie, tzn zajęło nam to ok miesiąca.
kaszubskiexpress napisał(a):GoT to historia, która może się podobać, ale zapamiętam tylko sceny z Trsteno, bo z Chorwacji.
Reszta to tylko zamulanie dysku po czaszką.
.png)
anakin napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Pozdrawiam wytrwałych wielbicieli, najbardziej moim zdaniem przereklamowanej produkcji, jaka oglądałem.
No trochę pojechałeś Leon.![]()
Ja zaś uważam, że to jeden z lepszych seriali jakie widziałem.
Obok "Skazanego na śmierć", "Wikingów", "Narcosa", "Lacasa de papel", "Watahy" czy "Ślepnąc od świateł".
Nie da się tego porównać oczywiście, bo każdy z innej "dziedziny".
.png)

kaszubskiexpress napisał(a):GoT to historia, która może się podobać, ale zapamiętam tylko sceny z Trsteno, bo z Chorwacji.
Anai napisał(a):Siemka, bo dawno mię nie było
Drugi w moim prywatnym rankingu jest Westworld- choć raczej pierwszy niż drugi sezon
.png)
.png)
anakin napisał(a):Szósty odcinek trochę uratował ostatni sezon.

Anai napisał(a):Ja za najlepszy serial ever uważam Breaking Bad - jeśli ktoś nie oglądał, to bardzo polecam.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.