Pewnie bym została, gdyby nie fakt, że rezerwację mieliśmy do Nowych Horyzontów na poniedziałek, a poniedziałkowe seanse kosztują tylko 11 zł
Taka sobie naiwna historyjka, średnio zabawna, słabo zagrana, kiepsko nakręcona.
.png)
.png)
weldon napisał(a):
Fajna recenzja też tutaj.
.png)
Vjetar napisał(a):Sala samobójców
TVP Kultura
niedziela 3 listopada o godz. 19:50
Polecam
.png)
MRK napisał(a):Vjetar napisał(a):Sala samobójców
TVP Kultura
niedziela 3 listopada o godz. 19:50
Polecam
Jacek, ja Cię proszę, usuń ostatni wyraz:-). Ten film jest TRAGICZNY i nie chodzi mi o tragizm zawarty w filmie. To było straszne przeżycie dla mnie. Nie chce zdradzać fabuły, bo może ktoś jeszcze nie widział i z chęcią zobaczy, ale napisze tylko, że na napisach końcowych stałem i bilem brawo z radości, że ten film się skończył i radości, że w końcu bohaterowi się "udalo".
Jak dla mnie, ten film to nędza przeokrutna i absolutnie nie rozumiem zachwytów nad tym filmem.
Teraz można mnie linczowac.
.png)
Bocian napisał(a):MRK napisał(a):Bocian napisał(a):Podwójne zabezpieczenie
Pisanie z fona...ale niech juz będzie, że zabezpieczenie
Teraz Cię dwa razy powieszą
Vjetar napisał(a):MRK napisał(a):Jacek, ja Cię proszę, usuń ostatni wyraz:-).
A ja dalej polecam tym, którzy nie widzieli.
.png)

.png)
MRK napisał(a):Ten film jest TRAGICZNY i nie chodzi mi o tragizm zawarty w filmie. To było straszne przeżycie dla mnie. Nie chce zdradzać fabuły, bo może ktoś jeszcze nie widział i z chęcią zobaczy, ale napisze tylko, że na napisach końcowych stałem i bilem brawo z radości, że ten film się skończył i radości, że w końcu bohaterowi się "udalo".
Jak dla mnie, ten film to nędza przeokrutna i absolutnie nie rozumiem zachwytów nad tym filmem.
.png)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.