Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piękna pierwsza połowa ale ... Raul na ławce rezerwowych buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...
Hehe na szczęście tylko tylko w 1 połowie Mecz po prostu bomba !
Sie pytam gdzie był wczoraj Pedro Pauleta???? , bo o mało nóg nie potraciłam tak biegłam na mecz, a tu ani widu, ani słychu! Gdzie był Pedro ja się pytam? Wprawdzie Portugalczycy wygrali, ale wiadomo, że komus kto zabiera głos w tym wątku nie o sam wynik meczu chodzi!!!
Pewnie szkoda go było na mecz o niską stawkę. Jeszcze by się potknął jak biedny Owen (ojjj...szczerze mi go żal!). Ale u mnie go nie było - mąż pracował w domu
A ja tak sobie myślałam, co poniektóre widzą w Szewcence...bo mnie jakoś nic w nim nie pasi. Ale Mariusz mówi, że mnie się podobają cudaki, a wyszłam za normalnego
Musze poczytać wątek, bo w końcu nie wiem kto gra w naszej 11.tce.
Kochane! Nie piszmy już o tym...wrócił na mundial i w przyszłym tygodniu zobaczycie go na nowo ja jeszcze cała drżę Dziś nasi kochani Chorwaci...czy macie wśród nich jakiegoś faworyta? (oczywiście mówię tu nie tylko o aspektach sprawnosciowych)
zdjęcia wszystkich można zobaczyć tu (ubolewam że takie małe...)
http://mundial.wp.pl/kat,26879,wid,8299 ... omosc.html
Moim takim cichym faworytem jest tutaj Niko Kranjcar-mimo młodego wieku myślę że za 4 lata na kolejnych mistrzostwach będzie miał jeszcze więcej wielbicielek...
Widziałam go na żywo w ubiegłym roku kiedy to dał świetny popis gry na meczu w Splicie, hm... moim zdaniem godny uwagi
ps jakoś tak dziwnie się wkopiował link, najlepiej zaznaczyc cały i wkleic w pasek
drusilla napisał(a):Nooooooooo to już wszystko wiemy Bo u mnie go na pewno nie było !!! A z Chorwatów ... Dado Pršo i Niko Kranjcar - za 4 lata będzie bardziej męski
Z Chorwatów był u Ciebie Dado Pršo i Niko Kranjčar? Niko na razie za mało męski?
No... niech no tylko Chorwacja nie wygra z Australią!!!!!!!!! ...
Po dokładnym obejrzeniu sobie Niko jednak wykreślam go z listy - zdecydowanie jeszcze niemęski Dado - jak najbardziej zostaje ! Ale no ... niestety ... do mnie nie dotarł Pewnie za daleko
No i nie wygrali Zaledwie remis A bylo tak blisko !!!! Bbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A dla mnie najlepsza była jakas pani kibic z Brazylii:):):)
Nie wiem jak to się nazywa..jakieś graffiti na ciele czy coś...ale koszulki ani nic nie miała:)
Że tez na meczach Podbeskidzia takich kibicek nie ma...buuuuu