Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziewczyny! Nasza jedenastka mundialowa :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanta M
Cromaniak

Postnapisał(a) Jolanta M » 12.06.2006 23:30

a to ja napisał(a):Jak sie tak bliżej przyjżeć, to ... kilku przestrzeliłam :wink: :lol:
Zostawiam na liście ... paragwajczyka 8)

Nooooo... nie powiem... niczego sobie... 8) :D :lol:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 13.06.2006 07:45

Jeśli ma być niezły bramkarz to dla mnie 2w1 to Fabien Barthez. Dobry wzrost, waga, wiek ;-) i aparycja nieporównanie lepsza niż u bramkarza niemieckiego :-D
Kaśka733
Odkrywca

Postnapisał(a) Kaśka733 » 13.06.2006 09:12

Dziewczyny myślę, że Ballack też jest niczego sobie i w środę bę :D dzie można sobie popatrzeć. :D
wiolak3
Cromaniak

Postnapisał(a) wiolak3 » 13.06.2006 09:21

no właśnie, we środę to chyba lepiej się będzie skupić na MIchaelu Ballacku- można odnieść same korzysći. Po co sobie nerwy szarpać....ale czy będzie?
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.06.2006 09:38

Buuuuuuuuuuu a mnie się żaden bramkarz nie podoba 8O :lol:
No ale co to za drużyna bez bramkarza 8O No to niech będzie hmm moze Casillas :roll: Ewentualnie Ceh :lol: Albo Ricardo :roll:
A jeśli chodzi o najpaskudniejszych to mam swoje 3 typy 8O tych bez problemu znalazłam :lol: - Kahn, Barthez i Buffon :devil:
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 13.06.2006 10:13

mama_Kapiszonka napisał(a):Jeśli ma być niezły bramkarz to dla mnie 2w1 to Fabien Barthez. Dobry wzrost, waga, wiek ;-) i aparycja nieporównanie lepsza niż u bramkarza niemieckiego :-D

Mnie urzekł Fabien 8 lat temu na mistrzostwach swiata w finałowym meczu...kurcze może super urodą nie grzeszy ale ma coś w sobie i podobała mi się jego gra na mundialu (miał-nie widziałam go kupe czasu)
Jeśli chodzi o najprzystojnieszego bramkarza to nie będę sie wypowiadac-obiecałam mężowi że mimo że nie gra w reprezentacji jest najprzystojnieszym vratarem :D
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 13.06.2006 10:29

drusilla napisał(a):Buuuuuuuuuuu a mnie się żaden bramkarz nie podoba 8O :lol:
No ale co to za drużyna bez bramkarza 8O No to niech będzie hmm moze Casillas :roll: Ewentualnie Ceh :lol: Albo Ricardo :roll:
A jeśli chodzi o najpaskudniejszych to mam swoje 3 typy 8O tych bez problemu znalazłam :lol: - Kahn, Barthez i Buffon :devil:

Drusi ale z nimi pojechałaś :D :D :D pewnie teraz forma ich spadla całkowicie :wink:
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.06.2006 14:40

:lol: :lol: :lol: No aż taką czarownicą nie jestem :mrgreen: Pomimo brzydoty Buffon jest świetnym bramkarzem i Włochom życzę ...sve najbolje :!: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.06.2006 18:25

Zawodnicy na poszczególnych pozycjach i ich zdjęcia macie dziewczyny jeszcze tutaj
A nasz bramkarz Boruc nie Waszym typie :wink:
http://www.pilkanozna.pl/mundial/?page= ... dnikid=463
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.06.2006 19:16

Boruc ... no w moim typie ...zdecydowanie nie :!: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2006 19:34

Zbigniew Boniek forever!!! :lol: 8O :o :oops:
aGGi
Odkrywca

Postnapisał(a) aGGi » 13.06.2006 21:59

A ja głosuję na tego Chorwata, co zrobił szpagat w meczu z Brazylią :D :D
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 13.06.2006 22:25

Dziewczyny :D -zobaczcie chłopacy sobie nowy wątek założyli :twisted:
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 14.06.2006 04:55

Widziałam ! :lol: O silikonach :!: :P :mrgreen: :lool:
U-la
Cromaniak

Postnapisał(a) U-la » 14.06.2006 08:01

wojan napisał(a):Brawo dziewczyny :!: -nie liczyłem na taki odzew,ale jak zwykle stanęłyście na wysokości zadania.Typujcie dalej.Moja dalsza propozycja - coby obsadzać każdą pozycję(na boisku)tzn. bramkarz - Wasz typ,lewy obrońca- Wasz typ,środkowi obrońcy-Wasz typ itd.
zdjęcia i potrzebne informacje macie w linkach od "The Best"Janusza, a i mecze w telewizorach też ogladajcie.Zabawa może być przednia.Pod koniec mistrzostw skompletujemy jedenastkę Waszych typów i wyślemy do FIFA z zaproszeniem na jesienny warszawski cro-zlot..A tam może jakiś meczyk- cromaniackiechłopy vs.Wasze typy :lol:

Początek miałyśmy bardzo "napastliwy" :lol: . Zobaczymy co będzie dalej. A tak w sumie to Wojan... przeciez dla nas nie te ich pozycje naistotniejsze!!! :lol: . Zróbmy tak: podajemy kandydatów aż do meczu finałowego. Potem pokażemy Wam jaki mamy skład, a Wy nam poradzicie jak w takim zestawieniu zagrać :lol: :lol: :lol: . Bramkarz by sie przydał, no to szukamy.
Wczoraj widziałam tylko Cro-Brazil :lol: . I nic nie wypatrzyłam (jeśli chodzi o nasz wątek oczywiście, bo poza tym, to było faaajnie!)
No moze niech będzie jeszcze któryś z braci Chorwatów :lol: - Robert Kovac ma cos w sobie :lol: :lol: :lol: . Nie jest to Pedro Pauleta :mrgreen: , ale cos tam w nim jest :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.