.png)
.png)
Muliness napisał(a):Cześć Aga;)
No właśnie miałam wrzeszczeć , że miało być zdjecie piesia;) Maluch śpi?
Jolanda napisał(a):Cześc Agnieszka..sorki twisterku07 mogę tak po imieniu do ciebie
bo chyba brudzio u nas już był..........kurcze sama już nie wiem z kim tego brudzia wypiłam
![]()
.png)
Oki........jakiś umiar i w brudziach trzeba zachowac,jakbyśmy tak z każdym z tego forum brudzia piły Ola...........to nowy temat by cza było założyc..Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):......kurcze sama już nie wiem z kim tego brudzia wypiłam![]()
Ze mna nie piłaś hahahha ale uznajmy , że piłyśmy
.png)
.png)
twister07 napisał(a):zdjęcia zaraz będą. Tylko ten mój brytan jest większy od Twojego bo to nie miniaturka i jakaś dziwna z niej kobieta bo nie lubi kokardek
.png)
hajduczek napisał(a):
.png)
Muliness napisał(a):Już sie nie mogę doczekać;) moja jest mniejsza bo jest szczeniakiem ma czekaj... niedługo 8 miesięcy;) Etap zżerania wszystkiego plus rzucanie piłki przez 3 godziny. Co do czesania jutro idzie do fryzjera bo szału dostaję;) Mimo , że kokardy nosi to wiecznie siedzę i czeszę a potem rzucam i znów czeszę hehehe
.png)
twister07 napisał(a):sorki za jakość, ale robiłam z zoomem i musiałam się spieszyć, bo ona się ciągle ruszała...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko