Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 20:49

Cześć dziewczyny :) widzę, że chwilkę mnie nie było a tu dyskusja w najlepsze ;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:49

Violu to twoja córcia też Marta :?: bo Oli chyba też,tak :?: czy się mylę.......ślicznie ta twoja Martusia wygląda...........eeeeeeeeee cholerka dziewczynki to wogóle ślicznie wyglądają przystępując do pierwszej Komunii...........bo chłopaki to wiadomo w czym wystąpią :? a propos właśnie licze kiedy moi byli w komuni..........hmmmm .....14 i 12 lat temu
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:50

Cześć Aga;)
No właśnie miałam wrzeszczeć , że miało być zdjecie piesia;) Maluch śpi?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:53

Jolanda napisał(a): a propos właśnie licze kiedy moi byli w komuni..........hmmmm .....14 i 12 lat temu

Tak obie mamy Marty:)
No to odpadał Ci problem alb :) Pff pół roku słysze narzekania na ten temat ale no siła wyższa
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:53

Cześc Agnieszka.. :D sorki twisterku07 mogę tak po imieniu do ciebie :?: bo chyba brudzio u nas już był..........kurcze sama już nie wiem z kim tego brudzia wypiłam :evil: :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:55

Jolanda napisał(a):......kurcze sama już nie wiem z kim tego brudzia wypiłam :evil: :wink:

Ze mna nie piłaś hahahha ale uznajmy , że piłyśmy :)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 20:57

Muliness napisał(a):Cześć Aga;)
No właśnie miałam wrzeszczeć , że miało być zdjecie piesia;) Maluch śpi?

zdjęcia zaraz będą. Tylko ten mój brytan jest większy od Twojego bo to nie miniaturka i jakaś dziwna z niej kobieta bo nie lubi kokardek ;)

Jolanda napisał(a):Cześc Agnieszka.. :D sorki twisterku07 mogę tak po imieniu do ciebie :?: bo chyba brudzio u nas już był..........kurcze sama już nie wiem z kim tego brudzia wypiłam :evil: :wink:

Jolu oczywiście, że możesz... co za pytanie :?: oj my to akurat nie jednego brudzia już wypiłyśmy ;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:59

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):......kurcze sama już nie wiem z kim tego brudzia wypiłam :evil: :wink:

Ze mna nie piłaś hahahha ale uznajmy , że piłyśmy :)
Oki........jakiś umiar i w brudziach trzeba zachowac,jakbyśmy tak z każdym z tego forum brudzia piły Ola...........to nowy temat by cza było założyc.. :wink: ODWYKOWY. :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 21:01

Ola tylko cos takiego mogę Ci zaserwować....niestety zbyt wielu zdjęc z komunii nie mam (nie zależalo mi wtedy na niczym :( ) zdjęcie niestety masakra....a studyjnych nie robilysmy(powod jak wyżej)

Obrazek

to był sztuczny bukszpan czy coś...perełki...i kwiatuszki :?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:01

twister07 napisał(a):zdjęcia zaraz będą. Tylko ten mój brytan jest większy od Twojego bo to nie miniaturka i jakaś dziwna z niej kobieta bo nie lubi kokardek ;)

Już sie nie mogę doczekać;) moja jest mniejsza bo jest szczeniakiem ma czekaj... niedługo 8 miesięcy;) Etap zżerania wszystkiego plus rzucanie piłki przez 3 godziny. Co do czesania jutro idzie do fryzjera bo szału dostaję;) Mimo , że kokardy nosi to wiecznie siedzę i czeszę a potem rzucam i znów czeszę hehehe
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 21:02

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sorki za jakość, ale robiłam z zoomem i musiałam się spieszyć, bo ona się ciągle ruszała... ja w sumie też... ze śmiechu... bo przeryłajuż ścieżkę do połowy domu :roll:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:04

hajduczek napisał(a):
Obrazek

No no mam wyobrażenie wiem o co chodzi Podoba mi sie bo jest delikatny . Sprawa fryzury to dla mnie masakra nie mam jakoś pomysłu jak to ma wszystko wyglądać;)
Podoba mi się Twoja Martucha bo jest dziewczęca i takie powinno być dziecko idące do komunii;)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 21:05

Muliness napisał(a):Już sie nie mogę doczekać;) moja jest mniejsza bo jest szczeniakiem ma czekaj... niedługo 8 miesięcy;) Etap zżerania wszystkiego plus rzucanie piłki przez 3 godziny. Co do czesania jutro idzie do fryzjera bo szału dostaję;) Mimo , że kokardy nosi to wiecznie siedzę i czeszę a potem rzucam i znów czeszę hehehe

ja dlatego ścinam ją na krótko ;) bo ani ja ani ona nie lubimy tego czesania... i nie licz, że się skończy to rzucanie- to są psy z dużą energią i uwielbiające biegać :) ona jak wypada na działkę to ma raj... a co miaa nad morzem...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 21:05

Ja mojemu Blekiemu tez zrobiłam sesję na łące :lol: :lol: nawet pozował...ale nie mogę zgrac na kompa :? :? jutro nad tym popracuję.....nie wiem czy Marta znów mi czegoś nie poprzestawiała......

fajne te wasze pchelki :D :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:08

twister07 napisał(a):sorki za jakość, ale robiłam z zoomem i musiałam się spieszyć, bo ona się ciągle ruszała...

Heheh no włąśnie fabrycznie mają jakaś skazę Moja też się ciągle rusza Niemożliwością jest zrobienie zdjecia;)
Fajowa!!! i jest wieksza bo starsza :) Obcięta jest na Westa? czy jak to się mówi a powiedz mi o co chodzi z tym wybarwianiem na grzbiecie bo pod względem maści to one są idenntyczne ?:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko