Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 19:46

mariusz-w napisał(a):
Muliness napisał(a):Siedzę ...czytałam i czytałam a teraz chyba pójdę spać;)

To musiałaś sporo stracić na wadze. ! ;)

Jolanda napisał(a):......no co ty,chyba że mąż czeka na ciebie :D to idź ,idź........... :smo:

teraz pójdzie tracić na wadze :wink: :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 19:48

Jolanda napisał(a): 8O jużżżżż spac...........no co ty,chyba że mąż czeka na ciebie :D to idź ,idź........... :smo:

hehehhe Jola to są insynuacje ;)
Poczytam sobie jakąś dobrą ksiażkę Herbatka muzyczka to był bardzo męczący weekend hehehhe
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 19:53

Muliness napisał(a):
hehehhe Jola to są insynuacje ;)
Poczytam sobie jakąś dobrą ksiażkę Herbatka muzyczka to był bardzo męczący weekend hehehhe
Olu,nazwała byś rzecz po imieniu ,a nie książkami się wykręcała :wink: jak zwał tak zwał, ale my dziewczyny wiemy o co chodzi :wink: :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 19:54

hajduczek napisał(a):teraz pójdzie tracić na wadze :wink: :wink:

a to włąśnie na przekór zostanę i będe pisać i pisać i pisać a pupsko mi urośnie i będzie na Was;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 19:57

mariusz-w napisał(a): Piotr mnie udusi !

eee nie damy Ci zrobić krzywdy :) :oops: :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 19:58

Muliness napisał(a):

a to włąśnie na przekór zostanę i będe pisać i pisać i pisać a pupsko mi urośnie i będzie na Was;)

Ty małpiszonie :lol: :lol: :lol: a przy czytaniu książki to Ci niby pupsko schudnie ,co :lol: :lol: :?: :?: no chyba ,że to poradnik odchudzania 8) 8) to inna sprawa :lol: :lol:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:01

hajduczek napisał(a):
Muliness napisał(a):

Ty małpiszonie :lol: :lol: :lol: a przy czytaniu książki to Ci niby pupsko schudnie ,co :lol: :lol: :?: :?: no chyba ,że to poradnik odchudzania 8) 8) to inna sprawa :lol: :lol:
Violka............a to z poradnikiem można spalic kilogramy :?: znaczy czytając,siedzisz i spalasz,no to ja jutro do księgarni lecę :D i na czytanie przechodzę :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:02

hajduczek napisał(a):Ty małpiszonie :lol: :lol: :lol: a przy czytaniu książki to Ci niby pupsko schudnie ,co :lol: :lol: :?: :?: no chyba ,że to poradnik odchudzania 8) 8) to inna sprawa :lol: :lol:

Buahahahha ja wytrzymam dwie strony i zasne;) a z wami to siedzę obstawiona połową lodówki, sokami wodą, herbatą;) To jest dopiero dieta;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 20:05

można ...można.....działa równie skutecznie jak np.kawa odchudzająca :wink: :lol: :lol: ale trzeba cały czas czytac...wchodząc (i schodząc) po schodachi nic nie jeść...pic wodę...... :wink: :lol: :lol: sukces murowany.....

i kto by pomyslał,że czytanie odchudza ..prawda :wink: :lol:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:07

hajduczek napisał(a):można ...można.....działa równie skutecznie jak np.kawa odchudzająca :wink: :lol: :lol: ale trzeba cały czas czytac...wchodząc (i schodząc) po schodachi nic nie jeść...pic wodę...... :wink: :lol: :lol: sukces murowany.....

i kto by pomyslał,że czytanie odchudza ..prawda :wink: :lol:
To rezygnuję :cry: myślałam że na siedząco schuśc można :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:09

Hrabia Montechristo ma 1000 stron samo dźwiganie go po schodach to już spalanko;)
Co tam schody Kładziesz sie w łóżku i też go trzymasz hahahah :) i jak Tik Taki;) a przy okazji biceps się wyrabia;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:10

Dobra robie herbatkę rozchodniaczka tylko mnie na lodzie nie zostawcie:)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:11

Muliness napisał(a):Hrabia Montechristo ma 1000 stron samo dźwiganie go po schodach to już spalanko;)
Co tam schody Kładziesz sie w łóżku i też go trzymasz hahahah :) i jak Tik Taki;) a przy okazji biceps się wyrabia;)
Ta i jeszcze triceps,motylki i klata też :lool:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:11

Kto rzuca temat na wieczór;)?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:13

Jolanda napisał(a):i klata też :lool:

Jak ci spadnie na klatę to wgniecenia murowane;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko