Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:13

Muliness napisał(a):Kto rzuca temat na wieczór;)?
Jak już tak o tym bicepsie to może o kulturystyce kobiecej pogadamy :?: co............. :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:15

Mozemy pogadać nie mam o tym zielonego pojęcia ale mam duzą wyobraźnię hahahha
Jak dojdzie do tego moja codzienna głupawka to to bedzie taki temacik , że hoo ho
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:20

Olu,trenowałam kiedyś lekkoatletykę ...........a i o kulturystyce też myślałam :wink: tylko tak bardziej rekreacyjnie :wink:Bo te napakowane kobietki ,tracą na swojej kobiecości.........takie jest moje zdanie.Wszystko z umiarem i wtedy jest oki
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:23

tak relaksacyjnie to sie zgodzę mozna isć na siłownie i wyładować nerwy;) a przy okazji jakiś pożytek . Z drugiej strony można miotnąć garami po kuchni i też się człowiek wyładuje;)
Nie wyobrazam sobie wyglądać jak kobieca wersja Rambo;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:28

Muliness napisał(a):tak relaksacyjnie to sie zgodzę mozna isć na siłownie i wyładować nerwy;) a przy okazji jakiś pożytek . Z drugiej strony można miotnąć garami po kuchni i też się człowiek wyładuje;)
Olu..........garami to ja dziennie rzucam :wink: a na siłkę jeszcze czasem chodzę,tylko już mniej systematycznie przez ten mój kręgosłu :evil:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 20:28

rekreacyjnie jak najbardziej....ale to bardziej fitneski....ich figurki sa fajne

ale kulturystyka kobieca bywa przesadna
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:33

hajduczek napisał(a):rekreacyjnie..........

ale kulturystyka kobieca bywa przesadna
Violu zgadzam się,utrzymac sylwetkę owszem a nie napompowac się w mięśniory...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:33

:D ja zdecydowanie gdybym miała wybierać to preferuje basen . Jola powinnaś się przerzucić napewno pomoże Ci złagodzić dolegliwości z kręgosłupem:( Współczuję te schorzenia są upierdliwe
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:35

Jolanda napisał(a):ale kulturystyka kobieca bywa przesadna]Violu zgadzam się,utrzymac sylwetkę owszem a nie napompowac się w mięśniory...

Ja juz mam durne skojarzenie ;).... W każdym razie nie wiem jakiemu facetowi podobał by się Rambo w spódnicy;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 20:38

a ja ni z gruchy ni z pietruchy :lol: :lol: :lol: ale w temacie Olikowej komunii :wink: :D

Marta 3 lata temu....
Obrazek

Skoro ja przetrwałam (a byl to najgorszy-najtrudniejszy moment mojego życia) to Ola Ty się nie przejmuj w ogóle

zmieniłam temat....sorry
Ostatnio edytowano 03.05.2010 20:39 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 20:39

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):ale kulturystyka kobieca bywa przesadna]Violu zgadzam się,utrzymac sylwetkę owszem a nie napompowac się w mięśniory...

Ja juz mam durne skojarzenie ;).... W każdym razie nie wiem jakiemu facetowi podobał by się Rambo w spódnicy;)
Olu, znam takich facetów że im się to podoba :wink: a co do basenu Olu chodzę ,chodzę..........ja bez wody życ bym nie mogła :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:41

hajduczek napisał(a):a ja ni z gruchy ni z pietruchy :lol: :lol: :lol: ale w temacie Olikowej komunii :wink: :D

Marta 3 lata temu....
Obrazek

I wiesz co i przekonałąś mnie Obetnę mojej te rękawy w albie :) Marta wygląda super! i ma taki delikatny wianeczek masz jakieś zdjecie z bliska? ;) No podoba mi się kurczaki!
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:42

Jolanda napisał(a):Olu, znam takich facetów że im się to podoba :wink: a co do basenu Olu chodzę ,chodzę..........ja bez wody życ bym nie mogła :D

No tak.... Faceci:) To dobrze jak ma coś pomóc to głownie to:) a zamaist siłowni trzaskamy garami:)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 20:44

poszukam zdjecia.....a to nie alba ,ale sukienka :D Tylko mi i Marcie podobały się takie skromniutkie i delikatne :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 20:46

hajduczek napisał(a):poszukam zdjecia.....a to nie alba ,ale sukienka :D Tylko mi i Marcie podobały się takie skromniutkie i delikatne :)

Ja wiem wiem ze sukienka ale ja właśnie wczoraj chyba rozmawiałam z Agą i Jolą musisz sobie cofnać pare stron w tył. Marta ma na imprezę sukienke a do koscioła niestety albę;( I im dłuzej myslę tym bardziej skłaniam się żeby uchlastac rękawy w albie .
260 strona tego wątku ale tu jest tempo w pisaniu;)

Powiedzcie mi dziewczyny co to jest celebracja tzw odnowienie chrztu? 8O
Ostatnio edytowano 03.05.2010 20:49 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko