Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:10

hajduczek napisał(a):Ja mojemu Blekiemu tez zrobiłam sesję na łące :lol: :lol: nawet pozował...ale nie mogę zgrac na kompa :?
:D :D

No to koniecznie coś pokombinuj On jest prześliczny:)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 21:11

Muliness napisał(a):
Podoba mi się Twoja Martucha bo jest dziewczęca i takie powinno być dziecko idące do komunii;)

hihihihi....to tylko chyba wtedy...bo normalnie to jak szczon :wink: ...a jeszcze rok przed komunią....byłysmy w kościele na mszy komunijnej i mówię do niej
-"Martuś zobacz w przyszłym roku Ty pojdziesz w takiej ślicznej sukience"
-a tu nagle ryyyk na całego :lol: :lol: :lol: " Ja nie chce w sukience....ja chce w garniturze" :lol: :lol: :lol:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 21:12

Muliness napisał(a):Fajowa!!! i jest wieksza bo starsza :) Obcięta jest na Westa?

tak, prawie tak ;)

Muliness napisał(a): a powiedz mi o co chodzi z tym wybarwianiem na grzbiecie bo pod względem maści to one są idenntyczne ?:)

nie wiem, tak już ma... jak odrosną to sa ciemniejsze, ale jak ją na "jeżyka" strzelimy to jest srebrna ;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 21:14

hajduczek napisał(a):
Muliness napisał(a):
Podoba mi się Twoja Martucha bo jest dziewczęca i takie powinno być dziecko idące do komunii;)

hihihihi....to tylko chyba wtedy...bo normalnie to jak szczon :wink: ...a jeszcze rok przed komunią....byłysmy w kościele na mszy komunijnej i mówię do niej
-a tu nagle ryyyk na całego :lol: :lol: :lol: " Ja nie chce w sukience....ja chce w garniturze" :lol: :lol: :lol:
Nooooooooo dobrze, że moi w sukience nie chcieli :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:14

hajduczek napisał(a):hihihihi....to tylko chyba wtedy...bo normalnie to jak szczon :wink: ...a jeszcze rok przed komunią....byłysmy w kościele na mszy komunijnej i mówię do niej

Wiesz co to w takim razie nasza wina bo dałysmy tak dzieciom na imię Innego wyjscia nie ma bo moja jest taka sama Pytam sie dziecka
- jakie chesz rękawiczki ? Obojętne wybierz sama ;)
do zabawy tylko samochody roboty figurki Lalkę ma jedną . Najlepiej z chłopakami strzelać z pistoletów ty to aż niemozliwe zeby były tak podobne do siebie;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:18

Jolanda napisał(a):Nooooooooo dobrze, że moi w sukience nie chcieli :wink:

Mieli farta teraz Panowie nie maja nic do gadania:) Kieca jak się patrzy;)

twister07 napisał(a):
nie wiem, tak już ma... jak odrosną to sa ciemniejsze, ale jak ją na "jeżyka" strzelimy to jest srebrna ;)

No właśnie to jest jakiś cyrk z tym wybarwianiem Słyszałam , ze jak sie dopusci to jaśnieje ale moze to mit:) a jak się nazywa?
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 21:22

Muliness napisał(a):
No właśnie to jest jakiś cyrk z tym wybarwianiem Słyszałam , ze jak sie dopusci to jaśnieje ale moze to mit:) a jak się nazywa?

mit... my ją dopuszczaliśmy we wrześniu, ale nie wyszło, a teraz pod koniec marca nam uciekła i prawdopodobnie się sama puściła :roll: :evil: bo coś ma za duży brzuch i za twardy.... jutro będzie wiadomo, bo mąż z nią na podjechać do veta. Najgorsze jest to, że pies sąsiadów to... owczarek niemiecki :roll:

Na imię jej Nemi :)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 21:26

Olu co do komunii i fryzur... mój chrześniak miał w 2006 co prawda, ale mogę dać Ci kilka zdjęć do obejrzenia fryzur... znikną z forum jak je zobaczysz, żeby nikt nie miał pretensji jak siebie tam zobaczy ;)
Ostatnio edytowano 03.05.2010 21:39 przez twister07, łącznie edytowano 2 razy
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:27

twister07 napisał(a): Najgorsze jest to, że pies sąsiadów to... owczarek niemiecki :roll:

Imię śliczne;) ale ze też nie miała innego kandydata:( No to Problem:(
Kurcze daj znać co ten weterynarz powie ;(
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 21:27

Muliness napisał(a):Wiesz co to w takim razie nasza wina bo dałysmy tak dzieciom na imię Innego wyjscia nie ma bo moja jest taka sama Pytam sie dziecka
- jakie chesz rękawiczki ? Obojętne wybierz sama ;)
do zabawy tylko samochody roboty figurki Lalkę ma jedną . Najlepiej z chłopakami strzelać z pistoletów ty to aż niemozliwe zeby były tak podobne do siebie;)

Trzeba ostrzec społeczeństwo przed dawaniem imienia Marta :lol: :lol: ale u nas to też po mamusi :wink: :wink:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 21:28

Kurcze co jest :?: u nas jakaś awaria prądowa,czy coś, bo co chwilkę prąd wyłanczają :evil: czyżby mi odcieli eeeeee rachunek zapłaciłam.........chyba :wink: :D z kompa na lapka sobie przeskoczyłam hih :D
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 03.05.2010 21:29

Muliness napisał(a):Imię śliczne;) ale ze też nie miała innego kandydata:( No to Problem:(
Kurcze daj znać co ten weterynarz powie ;(

Dam znać, a na razieliczę po cichu, że da się ją pokroić... cena nie ważna... oby nie było tych psiaków... bo nie wiem jak się oszczeni.... z tak dużym psem.... ehhh
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 21:29

twister07 napisał(a):
Muliness napisał(a):

mit... my ją dopuszczaliśmy we wrześniu, ale nie wyszło, a teraz pod koniec marca nam uciekła i prawdopodobnie się sama puściła :roll: :evil: bo coś ma za duży brzuch i za twardy.... jutro będzie wiadomo, bo mąż z nią na podjechać do veta. Najgorsze jest to, że pies sąsiadów to... owczarek niemiecki :roll:

no z tym owczarkiem to chyba niemożliwe,co :lol: :lol: :lol: chyba ,że na drabince :lol:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 03.05.2010 21:31

A to wy już o zwierzątkach temat tak..........fajne te wasze Stworki- ja mam dwie suczki Mika i Tosia...........kundelki ze schroniska(5 lat i 3 l)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.05.2010 21:35

Aga widziałam już mozesz wymazać link Na pierwszym zdjeciu jest dziewczynka z ciemnymi włosami Podoba mi sie jej fryzurka;) Będę sie taką sugerować niby spięte a luźne;)

Jola jedziesz na dopalaczu Może burze deszcz? włączą napewno zaraz

Wiola dokładnie !!! Przestrzegać będę ludzi :) Bo to są już dwa przypadki;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko