hajduczek napisał(a):Ja mojemu Blekiemu tez zrobiłam sesję na łące![]()
nawet pozował...ale nie mogę zgrac na kompa
![]()
![]()
No to koniecznie coś pokombinuj On jest prześliczny:)
.png)
Muliness napisał(a):
Podoba mi się Twoja Martucha bo jest dziewczęca i takie powinno być dziecko idące do komunii;)
.png)
Muliness napisał(a):Fajowa!!! i jest wieksza bo starszaObcięta jest na Westa?
Muliness napisał(a): a powiedz mi o co chodzi z tym wybarwianiem na grzbiecie bo pod względem maści to one są idenntyczne ?:)
.png)
Nooooooooo dobrze, że moi w sukience nie chcielihajduczek napisał(a):Muliness napisał(a):
Podoba mi się Twoja Martucha bo jest dziewczęca i takie powinno być dziecko idące do komunii;)
hihihihi....to tylko chyba wtedy...bo normalnie to jak szczon...a jeszcze rok przed komunią....byłysmy w kościele na mszy komunijnej i mówię do niej
-"Martuś zobacz w przyszłym roku Ty pojdziesz w takiej ślicznej sukience"
-a tu nagle ryyyk na całego![]()
![]()
" Ja nie chce w sukience....ja chce w garniturze"
![]()
![]()
.png)
hajduczek napisał(a):hihihihi....to tylko chyba wtedy...bo normalnie to jak szczon...a jeszcze rok przed komunią....byłysmy w kościele na mszy komunijnej i mówię do niej
-"Martuś zobacz w przyszłym roku Ty pojdziesz w takiej ślicznej sukience"
-a tu nagle ryyyk na całego![]()
![]()
" Ja nie chce w sukience....ja chce w garniturze"
![]()
![]()
.png)
Jolanda napisał(a):Nooooooooo dobrze, że moi w sukience nie chcieli
twister07 napisał(a):
nie wiem, tak już ma... jak odrosną to sa ciemniejsze, ale jak ją na "jeżyka" strzelimy to jest srebrna
.png)
Muliness napisał(a):
No właśnie to jest jakiś cyrk z tym wybarwianiem Słyszałam , ze jak sie dopusci to jaśnieje ale moze to mit:) a jak się nazywa?
.png)
.png)
Muliness napisał(a):Wiesz co to w takim razie nasza wina bo dałysmy tak dzieciom na imię Innego wyjscia nie ma bo moja jest taka sama Pytam sie dziecka
- jakie chesz rękawiczki ? Obojętne wybierz sama
do zabawy tylko samochody roboty figurki Lalkę ma jedną . Najlepiej z chłopakami strzelać z pistoletów ty to aż niemozliwe zeby były tak podobne do siebie;)
.png)
Muliness napisał(a):Imię śliczne;) ale ze też nie miała innego kandydata:( No to Problem:(
Kurcze daj znać co ten weterynarz powie ;(
.png)
twister07 napisał(a):Muliness napisał(a):
No właśnie to jest jakiś cyrk z tym wybarwianiem Słyszałam , ze jak sie dopusci to jaśnieje ale moze to mit:) a jak się nazywa?
mit... my ją dopuszczaliśmy we wrześniu, ale nie wyszło, a teraz pod koniec marca nam uciekła i prawdopodobnie się sama puściła![]()
bo coś ma za duży brzuch i za twardy.... jutro będzie wiadomo, bo mąż z nią na podjechać do veta. Najgorsze jest to, że pies sąsiadów to... owczarek niemiecki
![]()
Na imię jej Nemi
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko